Vestel ld32 4041s tv standby yanıyor tv çalışmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cemil47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cemil47

Aktif Üye
Puan 43
Çözümler 0
Cemil47
Değerli forum arkadaşlar elimdeki tv fişi taktığimda standb lanbası sekiz kere sayıyor sonra sönüyor tv ses yok çalışmiyor uk of tuşundan kapatığimda standby sabit yanıyor gerek besleme voltajları gerek devre şeması hakında yardmçı olursanız sevinirim iyi forumlar dilerim

IMG_20210215_1318404de27b306ed64e22.jpg

Backlight var mı?

Ustam bacglight yoktu skarta ses alamadım hdm kablosunda denedim yine ses almayınca tv dağıtım enterensan bişey ledleri kontrol etim ledbarlar hepsi yandı geri tvye bağladım bu sefer ledbarlar yine yanmaya devam eti sanırım ledler bazan açik devre oluyor yenisi sipariş etim bekliyorum

Ustam bacglight yoktu skarta ses alamadım hdm kablosunda denedim yine ses almayınca tv dağıtım enterensan bişey ledleri kontrol etim ledbarlar hepsi yandı geri tvye bağladım bu sefer ledbarlar yine yanmaya devam eti sanırım ledler bazan açik devre oluyor yenisi sipariş etim bekliyorum
Belki besleme ledlerin enerjisini kesiyordur?

Sorununuzu çözemezseniz aynı TVden paneli kırık şekilde yatıyor bi köşede elimde var.işinizi görücekse değerlendirelim.( Yazdığım yasaksa yönetici arkadaşlar silsinler )

Sorununuzu çözemezseniz aynı TVden paneli kırık şekilde yatıyor bi köşede elimde var.işinizi görücekse değerlendirelim.( Yazdığım yasaksa yönetici arkadaşlar silsinler )
Sıkıntı yok ama telefon onayı yaparsanız seviniriz.
Forumda alım satımda güvenlik için bunu şart koşuyoruz.

fiyat ne kadar ustam

. Umut kardeşim tarif edersen cepten onay yerini bulamadım yaparım.

Anakart 100 besleme 75 TL olur. Umut kardeşim tarif edersen cepten onay yerini bulamadım yaparım.
Sağ üst kısımdan tercihler bölümüne girin, resimde yer alan "SMS Doğrulama" kısmına bakın;

Screenshot_2021-03-01-Sifre-ve-guvenlik.png

Tamam oldu teşekkürler.Anakart 100 besleme 75 TL olur.

Geri
Üst Alt