Vestel LCD besleme lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan (Beyaz)
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

(Beyaz)

Aktif Üye
Puan 28
Çözümler 0
(Beyaz)
Ustalar merhaba elinde ekranı kırılmış yaptirmayacak olan Vestel marka 32inc LCD TV beslemesi olan varsa yardımcı olurmu

IMG_20190826_194628.jpg

Kardeşcaazım, tv seri numarası verirmisin rica etsem. Elimdeki kartlarda senin tv ye uygun kod var mı bakalım ??

Kardeşcaazım, tv seri numarası verirmisin rica etsem. Elimdeki kartlarda senin tv ye uygun kod var mı bakalım ??
Hocam cihaz 7 8 yıllık seri numarasını bilmiyorum etiketi kopmuş 32 inç LED değil LCD 100 Hz olan ön tuşlar dokunmatik beslemesi resimde olan

karttaki sarı etiketi net çekip yüklermisin

Besleme kartında etiket yok ise örnek 17 pw 25 gibi bir numara var onun fotosunu net bir şekilde çek besleme kartının üzerinde

şimdi tm elektronikçimisin

Yok değilim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamirci dedi ve çok yüksek fiyat söyledi. 200 300 arası

Anladım eğer elektronikçi olsaydın arıza pozisyonuna göre bilgi verecektim kart üzerinde eski bir cihaz bu beslemeler pek yok artık piyasada benzeri kod farklı olarak var cihaz inçcine göre değişiyor orjinal numarasında bulup takman lazım 17 pw 25-3 gibi çeşitli versiyonları var bu beslemenin elektronikçilere dolaşacaksın yada intrnetten kart satanlara bakabilirsin

Yok değilim

Tamirci dedi ve çok yüksek fiyat söyledi. 200 300 arası
Dedim üstadım tamirçi olsaydın yardımcı olurdum tamir ettirirdim besleme devresini arıza nedir

Geri
Üst Alt