Mb120 de olmuyor bu çok denedimBrowser uygulaması uzerine gelip yıldız tuşuna 5 sn basılı tutunuz
Sendeki kumanda farklıdır. Farklı uygulamada ne yaptı ?Mb120 de olmuyor bu çok denedim
Browser uygulaması uzerine gelip yıldız tuşuna 5 sn basılı tutunuz
O anda tvde hangi numaralı kanal açıksa onu atıyor kısa yola, bende iki yıldız var birinde fabrika çıkışı youtube, öbüründe uydu, anten, karasal seçimi yapılıyor ve sadece bir kaynak ya da bir uydu kanalı eklenebiliyor, puhu tv eklemek için çok uğraştım ama olmuyor bir türlü ben de bıraktım yakasınıSendeki kumanda farklıdır. Farklı uygulamada ne yaptı ?
Kanal üstünde iken bu seçimi yaparsan evet kanalı seçer .O anda tvde hangi numaralı kanal açıksa onu atıyor kısa yola, bende iki yıldız var birinde fabrika çıkışı youtube, öbüründe uydu, anten, karasal seçimi yapılıyor ve sadece bir kaynak ya da bir uydu kanalı eklenebiliyor, puhu tv eklemek için çok uğraştım ama olmuyor bir türlü ben de bıraktım yakasını
Farketmiyor smart içinde yapsam da tvde en son hangi kanal açıksa onu atıyor ya da kaynak atıyor, ben de en son hdmi 1 yaptım, xbox takılı orada ve ilginç biçimde xbox cec desteği olmayınca bu tuşa basıyorum direk geçiyorKanal üstünde iken bu seçimi yaparsan evet kanalı seçer .
Hmm peki arkadaşın dediği gibi uygulamayı açtıktan sonra favori yapmayı drnedini miFarketmiyor smart içinde yapsam da tvde en son hangi kanal açıksa onu atıyor ya da kaynak atıyor, ben de en son hdmi 1 yaptım, xbox takılı orada ve ilginç biçimde xbox cec desteği olmayınca bu tuşa basıyorum direk geçiyor
Evet çok denedim olmuyorHmm peki arkadaşın dediği gibi uygulamayı açtıktan sonra favori yapmayı drnedini mi
Evet çok denedim olmuyor