Hangileri acaba onlar?Bazı özellik tuşları birebir tutmasa bile çalışacak kumandalar var.
Kumandanın büyüklüğü mü rahatsız ediyor?Hangileri acaba onlar?
Benim aklıma Piranha' nın akıllı kumandası geldi. Ben şu an kullanıyorum ve programlanan tuşlara ekstra ayarları programladım. Hem android hem IR için bayağı kullanışlı oluyor. Ama az önce sorduğum gibi kullanıcı acaba büyüklüğünden mi rahatsız yoksa klavye v.b. birşey mi düşünüyor?Android TV BT kumanlar sorunsuz çalışır ama TV bölümü çalışmaz. Android menüsünde Bt kumanda kullanabilirsiniz
Air mause özeliğide var güzel kumanda piranha ucuz ve ekonomik.Benim aklıma Piranha' nın akıllı kumandası geldi. Ben şu an kullanıyorum ve programlanan tuşlara ekstra ayarları programladım. Hem android hem IR için bayağı kullanışlı oluyor. Ama az önce sorduğum gibi kullanıcı acaba büyüklüğünden mi rahatsız yoksa klavye v.b. birşey mi düşünüyor?
Sesli arama ve air mouse özelliği için almıştım. Boyut olarak oldukça kibar. Hatta orjinal model adını unuttum. Forumda bir kullanıcımız çinden uyguna aldım demişti. Bulursam onu da paylaşayım.Air mause özeliğide var güzel kumanda piranha ucuz ve ekonomik.
Bende aldım baya kullanışlı bir ürünSesli arama ve air mouse özelliği için almıştım. Boyut olarak oldukça kibar. Hatta orjinal model adını unuttum. Forumda bir kullanıcımız çinden uyguna aldım demişti. Bulursam onu da paylaşayım.
Orjinal kumandadan biraz daha küçük görünüyor. Dediğiniz gibi bir seçenek olabilir. Ama orjinal kumandanın beğenilmeyen yönünü bir öğrenebilseydik.Linkteki kumanda kullanışlı bana göre bt özelliği yok
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
BT kumanda geç tepki veriyor uyku modundan herhangi bir tuşa basıldığında anında uyanmıyor tekrar basmak gerekiyor box kumandası gibi seri değilOrjinal kumandadan biraz daha küçük görünüyor. Dediğiniz gibi bir seçenek olabilir. Ama orjinal kumandanın beğenilmeyen yönünü bir öğrenebilseydik.
Bu bizim bahsettiğimiz kumanda usb alıcılı + IR olduğu için sıkıntı olmuyor. BT kumandalarda uyku modu v.s. bayağı karıştırıyor ortalığı.BT kumanda geç tepki veriyor uyku modundan herhangi bir tuşa basıldığında anında uyanmıyor tekrar basmak gerekiyor box kumandası gibi seri değil