Vestel Hızlı 8812 TE Çamaşır Makinası

S Çevrimdışı

SONKULLANICI

Aktif Üye
16 Nis 2019
247
65
Arkadaşlar, başlıktaki çamaşır makinası su alıyor,çalışıyormuş gibi de yapıyor, sıkmada suyu da boşaltıyor,lakin kazan dönmüyor.Kasnak kayışı yerinde duruyor,arkadaki ufak bir delikten kasnağı elimle çevirince, kazan dönüyor.Ama hadi yıka deyince, kazan öyle bel bel bakıyor.Bu konuda fikri olan arkadaşlar, ustalar paylaşırsa sevinirim.Teşekkürler.

S Çevrimdışı

SONKULLANICI

Aktif Üye
16 Nis 2019
247
65
Motor dönmüyordur.
Ya motor dönmüyor, ya da motora hadi artık dön diye komut veren aksamda sorun var.Sanırım.Makinayı yatırdım altından motoru gördüm, kömür mömür diyorlardı,onlara bakayım diye,ama kömüre benzer birşey göremedik.Klipsli bir jak var sadece.Anlaşılan servisin tezgahına yatıracağız makinayı. :( 8 yıllık makina.O kadar eski de sayılmaz. Ne kadar masraf çıkarsa, boşver yenisine bak denir acaba?

Xentios Çevrimdışı

Xentios

Yeni Üye
7 Eyl 2025
25
44
Ya motor dönmüyor, ya da motora hadi artık dön diye komut veren aksamda sorun var.Sanırım.Makinayı yatırdım altından motoru gördüm, kömür mömür diyorlardı,onlara bakayım diye,ama kömüre benzer birşey göremedik.Klipsli bir jak var sadece.Anlaşılan servisin tezgahına yatıracağız makinayı. :( 8 yıllık makina.O kadar eski de sayılmaz. Ne kadar masraf çıkarsa, boşver yenisine bak denir acaba?
Sadece rezistansı değiştirmek çamaşır makinesini aldığımız paranın yarısına denk geldi (enflasyon ana sebep tabi güncel fiyatın 1/10 kadarı idi)

Kartlar 3000 tl civarı. Motorlar da 4000 tl civarı
Tabi servis bunları size kaça satar ve takar bilemem. Fatih Bank'ın son videosunda en pahalısı 500 tl olan fan motorunu 2500'e takmışlardı müşteriye.

S Çevrimdışı

SONKULLANICI

Aktif Üye
16 Nis 2019
247
65
Sadece rezistansı değiştirmek çamaşır makinesini aldığımız paranın yarısına denk geldi (enflasyon ana sebep tabi güncel fiyatın 1/10 kadarı idi)

Kartlar 3000 tl civarı. Motorlar da 4000 tl civarı
Tabi servis bunları size kaça satar ve takar bilemem. Fatih Bank'ın son videosunda en pahalısı 500 tl olan fan motorunu 2500'e takmışlardı müşteriye.
Teşekkürler, yüreğimi ferahlattın. :)

S Çevrimdışı

SONKULLANICI

Aktif Üye
16 Nis 2019
247
65
Arkadaşxlar, bu Vestel Hızlı 8812 TE çamaşır makinası ekranında hata kodu alabilmek için hangi tuşlar kullanılıyor acaba bilen var mı?

S Çevrimdışı

SONKULLANICI

Aktif Üye
16 Nis 2019
247
65
Teşekkürler, yüreğimi ferahlattın. :)
Servisi darladım biraz , eğer arıza motor kaynaklı ise ,motor değişimi için fiyat aldım.9-10 bin tl diyor.Çünkü sadece motor değil,diğer aksamda da değişimler gerekiyormuş.Yani biraz takım halinde değişim.Sanırım orjinal motor yok,uygun bir motoru adapte etmek için takım halinde takacaklar.Eğer kart ise sorun,o da 4000 tl civarı dediler.

Geri
Üst Alt