Vestel Ekran Tozlanma

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
IMG_20201124_144121.jpg
Lgp bu bunun altında beyaz reflektör vardır toz arasında temizlenir ama lgp bazı bölgelerde beyaz reflektör e yapışır buralar belli olur ama sizin ki İlk hali ile son hali aynı ben değişlik göremedim diğer ustaların da yorum unu alalım

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
IMG_20201124_144121.jpg
Lgp bu bunun altında beyaz reflektör vardır toz arasında temizlenir ama lgp bazı bölgelerde beyaz reflektör e yapışır buralar belli olur ama sizin ki İlk hali ile son hali aynı ben değişlik göremedim diğer ustaların da yorum unu alalım
Usta bu homojen yansıtıcı parça led barın ısısından rengi değişiyor hatta zamanla eriyor iki defa bana denk geldi eğer aynı durum ise temizleme çözüm değil

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hangi il veya ilçe'de kalıyor.
Bilgi rica edebilirmiyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlgili yeni resimleri tekrar ekliyorum.

8a0bb36b-e31a-4d5f-85b3-aacea17f3c7f.jpg
f0a442e3-03fa-430e-8865-eb900dfa1cd0.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeni görüntüler eklenmiştir.
Herşey aynı duruyor Vestel WhatsApp destek hattına resimleri gönderin; teslim ettim bu gelen yine bu birde para ödedim deyin. Vestel takip eder.
Adem helvacı Muğla'da

Hepgel Çevrimdışı

Hepgel 

Aktif Üye
24 Kas 2020
242
39
Usta bu homojen yansıtıcı parça led barın ısısından rengi değişiyor hatta zamanla eriyor iki defa bana denk geldi eğer aynı durum ise temizleme çözüm değil
Eğer böyle bir durum söz konusu ise bana önceden bildirmeleri gerekiyordu, Ücreti aldık temizledik misali, olmaz.
Ortada kalakaldık işte, Ürünün garantisinin olmaması'da beni üzüyor.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Bu ekran kirinin sobayla vs. alakası yok. Isı kaynaklı ortam kiri bence.. Bende çok önceden Philips lcd tv vardı. Ekran kiri temizletmiştim bende beğenmemiştim. Herkes yapamıyor bunu.. Bence adem ustayla bir görüşün..
Tozlanma nedeniyle gelen panellerin içerisini açtığımda bazıları resmen soba dumanı (isi) bazıları da sigara dumanı kokuyor temizlemede kullandığım bez de aynısı kokmaya başlıyor.

Hepgel Çevrimdışı

Hepgel 

Aktif Üye
24 Kas 2020
242
39
Müşteri hizmetleri tarafından arandım servise bilgi verildiğini servis gün içinde arayacak denildi ve akşam üstü servis aradı. Kayıt açacaz dediler sanırım tff dediler ama tam anlayamadım temizlememize rağmen geçmedi vs diye bilgi vereceğiz, sizi bilgilendirecez dediler.
Ne yapmam gerekiyor bu durumda ?

Hepgel Çevrimdışı

Hepgel 

Aktif Üye
24 Kas 2020
242
39
Garantisi bitmiş dedim size farklı bir cihaz verirler, ücret isterler dediler ?
Yani tv sağlam şuan çocuklar dizi izliyor lekelerden eser yok ama farklı arka planlarda belli ediyor.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
paneldeki lekeler çıkmazsa panel değişmesi gerekli. panel stoklarda yoksa ücretli değişim için model ve fiyat bilgisi verilir kabul ederseniz parayı yatırır 2 yıl garantili sıfır cihaz gelir eski cihazıda vestel iade alır.

Geri
Üst Alt