Hepgel
Aktif Üye
- 24 Kas 2020
- 242
- 39
Son hali bu hocam.son hali buysa bana kalırsa panel temizlenmemiş
Servis getirdiği zaman oda güneş idi fark edemedik tamam demiştik. Ama akşam bakınca olay yine aynı.
Son hali bu hocam.son hali buysa bana kalırsa panel temizlenmemiş
Usta bu homojen yansıtıcı parça led barın ısısından rengi değişiyor hatta zamanla eriyor iki defa bana denk geldi eğer aynı durum ise temizleme çözüm değilLgp bu bunun altında beyaz reflektör vardır toz arasında temizlenir ama lgp bazı bölgelerde beyaz reflektör e yapışır buralar belli olur ama sizin ki İlk hali ile son hali aynı ben değişlik göremedim diğer ustaların da yorum unu alalım
Herşey aynı duruyor Vestel WhatsApp destek hattına resimleri gönderin; teslim ettim bu gelen yine bu birde para ödedim deyin. Vestel takip eder.Hangi il veya ilçe'de kalıyor.
Bilgi rica edebilirmiyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İlgili yeni resimleri tekrar ekliyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yeni görüntüler eklenmiştir.
Eğer böyle bir durum söz konusu ise bana önceden bildirmeleri gerekiyordu, Ücreti aldık temizledik misali, olmaz.Usta bu homojen yansıtıcı parça led barın ısısından rengi değişiyor hatta zamanla eriyor iki defa bana denk geldi eğer aynı durum ise temizleme çözüm değil
Tozlanma nedeniyle gelen panellerin içerisini açtığımda bazıları resmen soba dumanı (isi) bazıları da sigara dumanı kokuyor temizlemede kullandığım bez de aynısı kokmaya başlıyor.Bu ekran kirinin sobayla vs. alakası yok. Isı kaynaklı ortam kiri bence.. Bende çok önceden Philips lcd tv vardı. Ekran kiri temizletmiştim bende beğenmemiştim. Herkes yapamıyor bunu.. Bence adem ustayla bir görüşün..
Merhaba hocam , Ürünün garantisi bitmiş nasıl bir yol izlemeliyim ürün olduğu gibi elimde.