İnox ile beyaz arasında renk farkından başka bir fark yok değil mi?Ben nf480x (inox) modelini kullanıyorum merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim.
Evet uzun zamandır açmam gereken ama açamadığım konuyu sizin vesileniz ile açmış oldum.
480 için canlı canlı cevap verebilecek kardeşimizde buradayken, 520 için benim açtığım konuyu da inceleyip bilgileri harmanlayabiirsiniz
https://tavsiyeforumu.com/konu/vetsel-nf520-a-buzdolabi-inceleme.1518/
Şunu hatırladım şimdi benim buzmatik kırılmıştı. Hem servis hem müşteri hizmetleri garanti kapasmına almadılar kullanıcı hatası dediler. Ben anlamadım tabi aletin işi buz kırmak Bende su doldurdum buzmatiği çevirdim buzları kıramayınca daha fazla çevirdim Buz değil buzmatik kırıldı Buzu kırması gereken alet buzu kıramayıp kendisi kırılınca nasıl kullanıcı hatası oluyor anlamadım ama öyle dediler işte Zaten ucuz işte alın servisten filan dediler de ben işin para boyutunda değilim bir kuruş da lsa gidip almam servisten o parçayı dedim almadım da. Öyle bi tanesi kırık bi şekilde yaşıyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Adres veriyorum hocam. Şehit Osman Avcı Mh. ...3 kuruşluk malzeme için gereksiz bir inat, Servis istese kendisi de hallederdi, Müşteri hizmetleri istese de hallederdi.
VESTEL bazen anlam veremediğim işlr yapıyor bunu çok kere yazdım forumda.
3.000TL lik tv ye anlamsız ve gereksiz değişim onayı verir, 3 TL lik düğme için müşteri ile inatlaşır garantiye sokmaz.
Ben yollarım sana azizim sıkma canını
Şunu hatırladım şimdi benim buzmatik kırılmıştı. Hem servis hem müşteri hizmetleri garanti kapasmına almadılar kullanıcı hatası dediler. Ben anlamadım tabi aletin işi buz kırmak Bende su doldurdum buzmatiği çevirdim buzları kıramayınca daha fazla çevirdim Buz değil buzmatik kırıldı Buzu kırması gereken alet buzu kıramayıp kendisi kırılınca nasıl kullanıcı hatası oluyor anlamadım ama öyle dediler işte Zaten ucuz işte alın servisten filan dediler de ben işin para boyutunda değilim bir kuruş da lsa gidip almam servisten o parçayı dedim almadım da. Öyle bi tanesi kırık bi şekilde yaşıyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
3 kuruşluk malzeme için gereksiz bir inat, Servis istese kendisi de hallederdi, Müşteri hizmetleri istese de hallederdi.
VESTEL bazen anlam veremediğim işlr yapıyor bunu çok kere yazdım forumda.
3.000TL lik tv ye anlamsız ve gereksiz değişim onayı verir, 3 TL lik düğme için müşteri ile inatlaşır garantiye sokmaz.
Ben yollarım sana azizim sıkma canını
Uzunca bir süre oldu ama bunun gibi bir olay da birkaç sene önce başımıza gelmişti; işyerinde kullanmak amacıyla arkadaşıma şimdi modelini hatırlayamadığım 2 adet Vestel marka tv almıştık. Cihazların ikisi de kapalı orijinal kutulu olarak aldık. İki cihaz da aynı versiyon,model v.s. aynı. Kurulum aşamasında birinden plastik duvar askı aparatı çıktı, diğerinde ise malesef yoktu. Duruma servis de bir anlam veremedi. Az da olsa bir ücret ödeyip askı aparatı almıştık. Siz yazınca bu olay aklıma geldi. Gerçi iş biraz da servis insiyatifine de bağlı galiba, tahminimce bu parçanın fiyatı şimdi olsa olsa 10-15 tl civarındadır belki. Servis bu ücreti isteyince insan biraz üzülüyor açıkçası.