The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,294
Ado hocam tavsiye ihtiyacım var acilen , hocam ben şimdi Vestel BM 301 bulaşık makinemin kapısı tam oturmadığından servis çağırdım , makine güzel yıkama yapıyodu onda bir sorun yoktu , sadece makinenin kapısının sağ tarafı tam oturuyodu kapatınca sol tarafı biraz dışarıda kalıyodu bi yamukluk var gibiydi. Neyse servis arkadaş eve geldi kapısına baktı , yamukluk var dedi. Açtı makinenin kapısını sağa sola çevirmeye başladı , bayağı zorluyodu elle düzeltmeye çalışıyodu sağa sola zorlayarak. Neyse yapamadı tabi kapak değişecek abi dedi resimlerini çekti gitti. İki gün sonra makine dolunca çalıştıralım dedik , makine şimdi çalıştıktan 10 - 15 dakika aralığında duruyor , başla / bekleme tuşu yanıp sönmeye başlıyo ve hiç şekilde başlamıyor. Tabi servisi arayıp hemen arıza kaydı bıraktım perşembe gününe randevu verdiler. Sonra internetten araştırdığıma göre makime bu durmayı ya az su aldığından yaparmış yada kapısının tam kapanmadığından yaparmış. Acaba diyorum ki bu servis arkadaş makinenin kapısını düzeltmek için sağa sola doğru eğip büktüğünde kapıyı mı bozdu , bu yüzden mi makine duruyor ? Sence ne olabilir @Ado hocam ?
Detaylı takip edince deterjanı almaya geldiğinde makine , deterjan kapağı açılmıyor ve makine deterjanı alamıyor. Acaba bu yüzdende makine beklemede moduna geçiyor olabilir mi @Ado hocam ?
Detaylı takip edince deterjanı almaya geldiğinde makine , deterjan kapağı açılmıyor ve makine deterjanı alamıyor. Acaba bu yüzdende makine beklemede moduna geçiyor olabilir mi @Ado hocam ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Son düzenleme: