Vestel Bluetooth açma kapatma?

C Çevrimdışı

calborays1928

Yeni Üye
17 Eki 2019
28
26
Selamlar arkadaşlar. Vestel 40FD7300 smart tv de yazılım güncellemesinden önce bluetooth açıktı yani telefondan bluetooth açtığımda tv gözüküyordu fakat geçen hafta yazılım güncellemesi geldi televizyona otomatik ekrana düştü bende yapmasına onay verdim. O güncellemeden sonra bluetooth kapandı artık telefondan baktığımda tv ye bağlanamıyorum. Tv yi sıfırladım menüden ama yine olmadı. Bu televizyonda bluetooth açma kapatma nasıl oluyor menülerde bununla ilgili bir seçenek yok. Nasıl açıp kapatabilirim bluetoothu?

C Çevrimdışı

calborays1928

Yeni Üye
17 Eki 2019
28
26
Menü
Ses ayarları
Ses paylaşımını aktif yapıp yeşil tuşla arama yapabilirsiniz

Ayrıca menü 4725 yapıp çıkan resmi eklermisiniz
Ses ayarlarında ses paylaşımı yok. Menü ayarlar sistem bölümünde ses ve görüntü paylaşımı var ve etkin olduğu halde yine gözükmüyor telefonda.

C80F2B2D-9836-4ABB-BD3F-29FBD05E492B.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

ilgili linkten v3 yazılım linkine giriniz. güncel klasörü içinden vestel olanı indirip yükleyiniz. bu şekilde deneme yaparmısınız

C Çevrimdışı

calborays1928

Yeni Üye
17 Eki 2019
28
26

ilgili linkten v3 yazılım linkine giriniz. güncel klasörü içinden vestel olanı indirip yükleyiniz. bu şekilde deneme yaparmısınız
En son güncel yazılım yüklü zaten. Ayrıca kendim güncelleme yapmak istemiyorum bu şekilde manuel falan bir sorun falan çıkar pek bilgim yok bu konularda. Fakat yazılımla alakalı bir durum değil diye düşünüyorum verdiğiniz linkteki yazılım sürümü ile benim yüklü sürüm aynı.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
En güncel sürüm 3.19.19 dur. Sizde ise 3.19.17.2 var daha düşüktür.
Eğer donanımdan şüphe ediyorsanız servise başvurunuz

C Çevrimdışı

calborays1928

Yeni Üye
17 Eki 2019
28
26
Anladım. Şimdi yükleme yapacağımda bu dediğiniz güncellemeyi bu full yazılım mı yoksa core denilen yükleme mi oluyor anlatım konunuza baktımda bi full yazılım yükleme anlatımı var bir de core anlatımı var. Ben hangi yükleme yöntemini uygulamam gerekiyor?
Son olarak bu linkteki dosya bana uygun olan değil mi yanlış indirip tv çökmesinde :)

C Çevrimdışı

calborays1928

Yeni Üye
17 Eki 2019
28
26
Hocam şimdi bu bluetooh görme sorunu çözüldü ama benim anlamadığım konu şu ben şimdi bluetooth kullanmak istemiyorum diyelim kullanacağım zaman açmak istiyorum bunu nasıl yapacağım bir türlü bulamadım dediğiniz gibi yeşil tuşa basıyorum falan bir şey olmuyor.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Hocam şimdi bu bluetooh görme sorunu çözüldü ama benim anlamadığım konu şu ben şimdi bluetooth kullanmak istemiyorum diyelim kullanacağım zaman açmak istiyorum bunu nasıl yapacağım bir türlü bulamadım dediğiniz gibi yeşil tuşa basıyorum falan bir şey olmuyor.

Ses paylaşımını kapalı yapınca kapanıyordur belki? Bendeki TV'de Bluetooth yok o yüzden bir şey diyemiyorum.
Ses paylaşımını açtığınızda telefonu elinize alın, bluetooth aygıtları taratın bakalım TV görünecek mi.
TV görünüyorsa, bu sefer de ses paylaşımını kapatıp telefonda bluetooth aygıtlarını taratın bakalım görünecek mi?
Böylece TV'nin kapatıp kapatmadığını anlayabiliriz diye düşünüyorum.

C Çevrimdışı

calborays1928

Yeni Üye
17 Eki 2019
28
26
Ses paylaşımını kapalı yapınca kapanıyordur belki? Bendeki TV'de Bluetooth yok o yüzden bir şey diyemiyorum.
Ses paylaşımını açtığınızda telefonu elinize alın, bluetooth aygıtları taratın bakalım TV görünecek mi.
TV görünüyorsa, bu sefer de ses paylaşımını kapatıp telefonda bluetooth aygıtlarını taratın bakalım görünecek mi?
Böylece TV'nin kapatıp kapatmadığını anlayabiliriz diye düşünüyorum.
Onu denemiştim zaten ama olmuyor. Ses ve görüntü paylaşımı dediği neyse artık onu kapatıyorum ama bluetooth kapanmıyor. Hayır ben kullanmadığım zaman neden açık kalsın ki bluetooth böyle saçma şey mi olur anlamadım gitti.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Onu denemiştim zaten ama olmuyor. Ses ve görüntü paylaşımı dediği neyse artık onu kapatıyorum ama bluetooth kapanmıyor. Hayır ben kullanmadığım zaman neden açık kalsın ki bluetooth böyle saçma şey mi olur anlamadım gitti.
aslında açıktır ama bağlantı kurmaz, wifi gibi aç kapa gibi bir seçenek bende görmedim yada gördüğümü hatırlamıyorum

Geri
Üst Alt