K
Karakurt19
Yeni Üye
- 27 Eki 2020
- 9
- 63
Ben güncelleme yapmadım.Bu da zaten yeni oldu abi çünkü güncelleme geldi android lere
Ben güncelleme yapmadım.Bu da zaten yeni oldu abi çünkü güncelleme geldi android lere
Ben güncelleme yapmadım.
Merhaba;emeklerine sağlık sevgili fiko, lakin böylesine hantal ve ne tarıyor ? hangi uydu ? fta, şifreli, radyo, opsiyonel seçimi bile görünmeyen, daha doğrusu olmayan, hangi tp ler tarandı, frekansı ne, sinyal metre barı bile olmayan, evlere şenlik gururla yerli (ANDROID VESTEL) zorluda gerçekten AR-GE mühendisi var mı ??? sözde yazılımcı bu adamlar... çok yazık.
not: bu sadece uydu tuner deki kurulum arayüz eksikler varın siz tahmin edin diğer uygulamaları... ne halde acep ?
Beklentiniz nedir ?Merhaba bu tv yi halen kullanıyormusunuz. Kullanıcı yorumunuz nedir ?
Beklentim sorunsuz çalışsın yeter. Biraz araştırma yaptım. Memnun olanı az gördüm ama var tabi. Sıkıntı yaşayanlar çok. 49ua9800 problem çıkarmasın yeterBeklentiniz nedir ?
Yani şu anda Vestel bu konuda yeni ram ve rom şu anda biraz düşük gibi ileriye dönük ne olur bilemeyiz. Bütün TV Ler fiyatına göre, kalitesi e göre , sorunsuz olabilir. Ama fiyatlar uçtu. Ben pimpirikliyim her yeri incelerimBeklentim sorunsuz çalışsın yeter. Biraz araştırma yaptım. Memnun olanı az gördüm ama var tabi. Sıkıntı yaşayanlar çok. 49ua9800 problem çıkarmasın yeter
Kusur aramam önceki tv Amazon’dan aldığım toshibaydı. Aşırı beklentim yok. Vaadedilen olsun yeterli. Sizin gördüğünüz eksi artı yönlerini kullanıcı yorumu ile sormuştum sadeceYani şu anda Vestel bu konuda yeni ram ve rom şu anda biraz düşük gibi ileriye dönük ne olur bilemeyiz. Bütün TV Ler fiyatına göre, kalitesi e göre , sorunsuz olabilir. Ama fiyatlar uçtu. Ben pimpirikliyim her yeri incelerim
Kusur ararım dersen seni bozar.
Ben TV de bı sorun görmedim. Şıklık babında ua9800 derim. Hem yenileme hızı daha fazla.Kusur aramam önceki tv Amazon’dan aldığım toshibaydı. Aşırı beklentim yok. Vaadedilen olsun yeterli. Sizin gördüğünüz eksi artı yönlerini kullanıcı yorumu ile sormuştum sadece
Teşekkürler. Cihazım tamirde olduğu için eski LCD tv ye sadece Mi box bağlı olarak tv izliyorum. 15-20 gündür. Muhtemelen gelen de ondan çok farklı olmaz kullanım olarakBen TV de bı sorun görmedim. Şıklık babında ua9800 derim. Hem yenileme hızı daha fazla.
Kanal gecirsleri smarta göre MS ile daha yavaş, u9600 de sesli komut var ama kumandada bu özellik yok, ram 1.5 hafıza sana izin verdiği 4 GB. Alışması biraz zaman alıyor.
Normal kullanıcı için iyi bir cihaz