Vestel Android Tv Açılış Hatası

C Çevrimdışı

Ceylan

Yeni Üye
18 Eki 2017
21
Selamlar
Vestel 55qa7900 Android Tv sahibiyim.Televizyonu kapatıp açtığımda televizyon uydu ve kanallar seçeneğini yok ediyor.Yeniden başlatıyorum yüzde 90 düzeliyor.Tv resmen giriş seçeneğinde sadece android ana sayfasını gösteriyor.
Utdu atv hdm girişlerini göstermiyor.
Kanaları açtığımda ise sol üstte hiçbirşey yok.Ne ileri gidiyor ne de geri.Çünkü uydu yok hükmünde oluyor.Bunun bir çözümü var mı yardımcı olursanız sevinirim
Herkese iyi günler diliyorum
Fotograflarıda atıcam ne tür bir sorun olduğunu anlatabilmek için

IMG_0363da0864cbb43ee31d.webp
IMG_036226a8681a976e0341.webp
IMG_0361bee964c24bce99b9.webp
IMG_0360633ce7c2fd87641a.webp

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,744
Nasıl yapıcam bilgi verebilirmisiz
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led yanıp sönmeye başlayacaktır.
Logo gelip gidebilir mavi yükleme ekranı da gelebilir.
Yazılım 5-15 Dakika içerisinde yüklenecektir.
Yazılım yüklemesi bittiğinde tv çalışacaktır
veya
Standby konumunda kalıp sizin çalıştırmanızı bekleyecektir.
Önemli not:
Televizyonu tekrar çalıştırmadan önce flash bellek tv üzerinden mutlaka çıkarılmalıdır.
Çıkarılmaz ise tv yazılımı tekrar yükleyecektir.

C Çevrimdışı

Ceylan

Yeni Üye
18 Eki 2017
21
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led yanıp sönmeye başlayacaktır.
Logo gelip gidebilir mavi yükleme ekranı da gelebilir.
Yazılım 5-15 Dakika içerisinde yüklenecektir.
Yazılım yüklemesi bittiğinde tv çalışacaktır
veya
Standby konumunda kalıp sizin çalıştırmanızı bekleyecektir.
Önemli not:
Televizyonu tekrar çalıştırmadan önce flash bellek tv üzerinden mutlaka çıkarılmalıdır.
Çıkarılmaz ise tv yazılımı tekrar yükleyecektir.
Peki bende hafıza yükseltmek için takılı bir flaşh bellek var onu çıkartmam gerekir mi
Ayrıca bu hatayı bu flash bellek yapıyor olabilir mi

C Çevrimdışı

Ceylan

Yeni Üye
18 Eki 2017
21
çıkarıp tv yeniden başlatıp deneyin belki düzelir. Yazılım yüklenirsen başka flash takılı olmasın.
dediğin gibi yapayım eğer yine aynı hata devam ederse senin verdiğin yazılımı yükleyeyim.Arkadaşın cafesindeki tv de aynı hatayı veriyor.Ne tasadüfki ikimizde hafıza yükseltmek için sandisk flas taktık ikimizdede aynı sorun var.Flash bellekten süpheleniyorum ama yorum yapmadınız

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,744
dediğin gibi yapayım eğer yine aynı hata devam ederse senin verdiğin yazılımı yükleyeyim.Arkadaşın cafesindeki tv de aynı hatayı veriyor.Ne tasadüfki ikimizde hafıza yükseltmek için sandisk flas taktık ikimizdede aynı sorun var.Flash bellekten süpheleniyorum ama yorum yapmadınız
hafıza yükseltme olayına vakıf değilim ama piyasadaki çoğu sandisk flashlar sahtedir. Okuma yazma hızını test edin teknik veriyle kıyaslayın.
düşük okuma yazma hızı soruna neden oluyor olabilir.

E Çevrimdışı

ekrem.kolu

Yeni Üye
2 Ara 2019
12
53
Vestel tv bendede var 8 adet APK kurdum TV de donma kasma kumandaya tepki vermeme gibi absürt tepkiler vermeye başladı halbuki hafıza genişletmek için USB stick takılı idi fabrika ayarlarına çektim uydu kurulumu yaptım donma takılma olayı bitti USB hikaye Onur'a söktüm 2 adet APK.kurdum bu şekilde kullanıyorum sorun yok

C Çevrimdışı

Ceylan

Yeni Üye
18 Eki 2017
21
Yazılımı yükledim hayırlısı bakalım.Ama bu yazılım eski yazılım galiba ses açıp kapatma ekranın altında.Tv bir ara yazılım güncellemesi gelmişti ses yan tarafta kullanıyordum.Deniyorum yazılım yükseltmesini güncel diyor.Ona alışmıştım tekrar güncelleme gelir mi tv ye

Geri
Üst Alt