Vestel android çok geç açılıyor

S Çevrimdışı

serkantemel

Yeni Üye
23 Ağu 2023
18
45
atiyorum kabloludan 25-30mbit alıyorsanız
modemi tv yakın yere konumladırın yine telefon ve tv test yapın yine düşük çıkarsa modem değişimi yaparsınız yada kablolu bağlantıyla devam edersiniz
Modem öneriniz varmı yada wifi genişletici taksam ve onuda kablo ile tvya bağlasam sorun çözülürmü

Umarım sorununu halledersin ama ben android tv ye verilen paraya üzülüyorum şahsen.
Valla yeni nesil diye aldım pişman oldum, android denmi kaynaklı, vestel olduğu için mi anlamadım. En kötü kablo bağlantılı test edecem. Yarın servis gelip bakacak, sadece qled ve görüntü çok iyi

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Modem öneriniz varmı yada wifi genişletici taksam ve onuda kablo ile tvya bağlasam sorun çözülürmü

Valla yeni nesil diye aldım pişman oldum, android denmi kaynaklı, vestel olduğu için mi anlamadım. En kötü kablo bağlantılı test edecem. Yarın servis gelip bakacak, sadece qled ve görüntü çok iyi
Biz Televizyon Tavsiye Ana Konumuzda zaten sürekli bunu işliyoruz. TV görüntüsü için gerekli ve yeterli. Geri kalan işi harici cihazlar yapmalı.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
arkadaş arçelik android tv almış modeme bağlanamamış beni çağırdi modem wifi şifresini girerek tvyi bağladım fakat cihaz çok hantal açılması çok uzun sürüyor ve çok kasıyor yani tvde android çok sorunlu uzak durmak gerek.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

serdarkaralar 

Aktif Üye
10 Ocak 2023
66
39
bende de vestel 65qa9600 var android, ancak ben bu kadar şikayetçi değilim, 100mbit fiber internet var, modem tvnin hemen yanında kablolu bağlantı değil, açılması vs benim eski smartv lg den çok çok geri de değil, bir tık yavaş, ne iptv , ne de netflix prime video bir tane filmde takılma yaşamadım

P Çevrimdışı

Pascall35 

Aktif Üye
3 Haz 2020
214
44
Forumda okudugum kadarıyla tv de androıd ısletım sıstemı ılerıkı zamanlarda sıkıntı cıkarmaya baslıyor ,aklımda boyle kaldıgı ıcın standart vestel smart menulu 70u9600 tv aldım 1 yıl olacak cok sukur ılk gunkı gıbı calısıyor ınsallah boyle devam eder,youtube uygulaması vs mı box kutumdan cok daha hızlı .

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,102
65
bende de vestel 65qa9600 var android, ancak ben bu kadar şikayetçi değilim, 100mbit fiber internet var, modem tvnin hemen yanında kablolu bağlantı değil, açılması vs benim eski smartv lg den çok çok geri de değil, bir tık yavaş, ne iptv , ne de netflix prime video bir tane filmde takılma yaşamadım
Yanlış anlama sevgili serdar ama bir çok "hasta" kullanıcı o bir tık yavaşlık için elindeki en iyi uydu cihazını elden çıkartıp başka marka alıyor ,bizzat şahidim, hatta bunlardan birinin sattığı S11'ri de ben aldım çok da menunum ,ama satan memnun değildi :)

S Çevrimdışı

serdarkaralar 

Aktif Üye
10 Ocak 2023
66
39
Yanlış anlama sevgili serdar ama bir çok "hasta" kullanıcı o bir tık yavaşlık için elindeki en iyi uydu cihazını elden çıkartıp başka marka alıyor ,bizzat şahidim, hatta bunlardan birinin sattığı S11'ri de ben aldım çok da menunum ,ama satan memnun değildi :)
yok hocam ne yanlış anlaması, ancak bu tarz cihazlarda hız beklemek yanlış olur diye düşünüyorum, açıkçası açıldıktan sonra beni üzüyor mu, görüntü kalitesi nasıl, ben ona bakıyorum, tv yi zaten maç izlemek netflix amazon vs izlemek için aldım. normal yayın hiç açmıyoruz. görüntü kalitesi de beni fazlasıyla tatmin ediyor, beklentim fazla olmadığı için bana sıkıntı yaratmıyor, ancak arkadaşın yaşadığı filmde iptv de durmadan takılma yaşasam ben de sinir olurdum, ancak ben o durumun internet kaynaklı olduğunu düşünüyorum

S Çevrimdışı

serkantemel

Yeni Üye
23 Ağu 2023
18
45
Bende 100 e çıkartacam interneti

Geri
Üst Alt