Tkgs kapat veya varsa kullanıcı yap, tv içindeki (varsa) kanal düzenleme ile elbette silebilirsin ama önce Tkgs'yi mutlaka kapatMerhabalar Televizyonum Vestel 65QA9700 android TV. Tkgs açık. Benim şöyle bir sorum olacak fotoğraftaki gibi sadece TV türünde 7000 civarı kanal var ve aynı kanaldan 3 4 tane var. Ayrıca isimsiz bir çok kanal var bazısını açıyor çoğunluğunu açmıyor isim bilgide yok. Bu isimsiz sadece numara yazan kanalları silme şansımız var mı. Bu kanallar nedir neden geliyor listeye acaba bilgisi olan yada benim modeli kullanan arkadaşlarda var mı bu sorun?
Tkgs yi android TV menüde bulamadım Hocam. TV içinde silme var da saatler alır binlerce isimsiz kanal var nasıl yapicam bilmiyorum.Tkgs kapat veya varsa kullanıcı yap, tv içindeki (varsa) kanal düzenleme ile elbette silebilirsin ama önce Tkgs'yi mutlaka kapat
Aşağıdaki linkte sevgili By_Trol ustam süper anlatmış,istersen konuyu gözden geçir :Tkgs yi android TV menüde bulamadım Hocam. TV içinde silme var da saatler alır binlerce isimsiz kanal var nasıl yapicam bilmiyorum.
HOCAM TEŞEKKÜR EDERİM ÖNCELİKLE;Önemli - Vestel Üretimi Lcd ve Led Tv Usb Güncel Kanal Listesi 2024
2016 dan daha yeni bir model olması lazım. Gerçi ben 2020 de aldım ama 2016 kadar eski değil diye biliyorum. 4k olan modeli. Hala satışı var bu arada. Keşke usb kanal yükleme menüsü olsaydı ama yok maalesef. Teşekkürler yine de.tavsiyeforumu.com
Aşağıdaki linkte sevgili By_Trol ustam süper anlatmış,istersen konuyu gözden geçir :
Önemli - Vestel Üretimi Lcd ve Led Tv Usb Güncel Kanal Listesi 2024
2016 dan daha yeni bir model olması lazım. Gerçi ben 2020 de aldım ama 2016 kadar eski değil diye biliyorum. 4k olan modeli. Hala satışı var bu arada. Keşke usb kanal yükleme menüsü olsaydı ama yok maalesef. Teşekkürler yine de.tavsiyeforumu.com
Fakat menü içinde mutlaka olmalı tkgs,olmazsa olmazı kanal aramanın ,iyice gözden geçir menüleri ,bende android olmadığından "şöyle yap-böyle yap" diemiyorum maalesef.
Tv uygun ise hazır liste var yükleme açıklaması ilk mesajda
2024 Yılına ait aylık güncellenen hazır kanal listesidir. Usb flash bellek ile yüklenir. Android tv için de uyumludur. Vestel üretimi dahili uydulu led ve lcd televizyonlar için dört adet farklı kanal listesi hazırladım. ÖNEMLİ: Çatıda tek çanak anten olsa bile (Merkezi sistem dahil)...tavsiyeforumu.com
Yani Ben Tkgs de 1251 tane kanalı USB ye atıp PC de düzenlemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirizTv uygun ise hazır liste var yükleme açıklaması ilk mesajda
2024 Yılına ait aylık güncellenen hazır kanal listesidir. Usb flash bellek ile yüklenir. Android tv için de uyumludur. Vestel üretimi dahili uydulu led ve lcd televizyonlar için dört adet farklı kanal listesi hazırladım. ÖNEMLİ: Çatıda tek çanak anten olsa bile (Merkezi sistem dahil)...tavsiyeforumu.com
Kanalların tümünü sil bence ,sonra manuel kuruluma gelip frekans olarak 12380 V (D) 27500 gir, şebeke aramayı açık yap ve aratmaya başla, o zaman kanal sayısı artacaktır,Bu model tvden kanal listesi nasıl alıınıyor bilmiyorum ama listeyi usbye aktar , aktardığın listeyi aşağıdaki linkten indireceğin program ile düzenleyip tekrar tvye gönderYani Ben Tkgs de 1251 tane kanalı USB ye atıp PC de düzenlemek istiyorum. Bunu nasıl yapabiliriz