Adem bey modifiye hakkinda bi bilgim yok forumda ve nettede bi aciklamaya rastlamadim. Eger olabiliyorsa mb90 bulmak daha kolay ve ust versiyon. Modifiye konusunu acarsaniz sevinirim.Mb90 modifiyesi olmuyor mu?
teknovest vaktin var mı konu ile ilgii ?Adem bey modifiye hakkinda bi bilgim yok forumda ve nettede bi aciklamaya rastlamadim. Eger olabiliyorsa mb90 bulmak daha kolay ve ust versiyon. Modifiye konusunu acarsaniz sevinirim.
Tv nin arkasindaki tam model ve seri nonun oldugu etiketi paylasirsan kesin bi cevap verebilirim. Bildigim kadariyla LG turkiye stoklarinda su an yok.lg lx6500 3d li tv anakart var mı dostlar?
Merhaba,
Marka: VESTEL
Model No: Millenium 32" Wireless HD-DMP TFT-LCD
Seri No:9900249 700012
Barkod No:10036288 0704 700012
Bilgilerini ve seri numarasını verdiğim arızalı televizyonun LVDS Kablosu lazım. Buradaki Vestel yetkili servisi ve Özel TV tamir servislerinde bu kabloyu bulamadım ve tamir edebilecek bir usta da çıkmadı. Ado Adem usta ve diğer bu işten anlayan tüm ustalardan yardımcı olmalarını bekliyorum. Bu anakarttan panele görüntü aktarımı yapan kabloyu temin etmek yada tamiri varsa yaptırmak istiyorum. Teşekkürler.
Merhaba,
Marka: VESTEL
Model No: Millenium 32" Wireless HD-DMP TFT-LCD
Seri No:9900249 700012
Barkod No:10036288 0704 700012
Bilgilerini ve seri numarasını verdiğim arızalı televizyonun LVDS Kablosu lazım. Buradaki Vestel yetkili servisi ve Özel TV tamir servislerinde bu kabloyu bulamadım ve tamir edebilecek bir usta da çıkmadı. Ado Adem usta ve diğer bu işten anlayan tüm ustalardan yardımcı olmalarını bekliyorum. Bu anakarttan panele görüntü aktarımı yapan kabloyu temin etmek yada tamiri varsa yaptırmak istiyorum. Teşekkürler.
panelin oluşturduğu ısıdan dolayı o pinleri tutan plastik yılların etkisiyle gevriyor Umutum, üzerinde de slikon olur bunların genelde, en ufak yerinden oynatmak istesen pıtır pıtır dökülür o plastik soket ve metal pinler ortada kalır öyle dımdızlakO kablo o hale nasıl geldi?