Vestel Air Mouse Smart Tv Kumanda Alıcısı Kayboldu

devrimeren Çevrimdışı

devrimeren 

Aktif Üye
1 Mar 2019
279
Merhaba arkadaşlar,

Ekteki kumandadan almıştım zamanında çok işime yaramamıştı fakat şimdi kendi evime geçiyorum ve 55UD9650 model televizyonumda kullanacağım. Fakat TV usb kısmına takılan bluetooth yada kızılötesi alıcı kaybolmuş bulamadım. Nerede bulabilirim bilgisi olan varmı? Kumanda bile piyasada zor bulunuyor.

Ayrıca acaba o parça olmadan televizyonun kendi bluetoothu işe yarar mı :hmm Kafamda deli sorular :haha1

Adsiz91cf6729148fcd99.png

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Devrim kardeşim bluetooth teknolojisi de neticede bir iletişim protokolü. Bu iletişimin de birbirine kodlanmış ve aynı protokol üzerinden veri alışverişi yapabilen donanımlar arasında olabildiğini biliyoruz.

TV de bulunan mevcut BT nin protokolü ile bu mouse üzerindekinin chipseti birbirine uymaz diye düşünüyorum.

Buna paralel bt ile çalışan bazı aygıtların usb kısımlarının tesadüfen diğer aygıtlarda çalıştığını da biliyoruz.

Yani bu konuda ben nokta atışı bilgi veremiyorum. Bir de TEKNOwest TEKNOWEST ve F fikoloji ustalara danışalım bakalım. Belki Vestel de stok vardır istenebilir ne bileyim :)

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
bunu hala kullanıyormusunuz :)
hayatımda görüp görebileceğim en saçma en dandik gereksiz bir kumanda :)
yedek parça olarak geliyordu en son 130 TL civarı görmüştüm. ne yazıkki usb kısmı tek satılmıyor. zaten bunu kullanacağınıza vestel smart remote uygulamasını kullanın daha iyi

devrimeren Çevrimdışı

devrimeren 

Aktif Üye
1 Mar 2019
279
bunu hala kullanıyormusunuz :)
hayatımda görüp görebileceğim en saçma en dandik gereksiz bir kumanda :)
yedek parça olarak geliyordu en son 130 TL civarı görmüştüm. ne yazıkki usb kısmı tek satılmıyor. zaten bunu kullanacağınıza vestel smart remote uygulamasını kullanın daha iyi
İlk mesajda belirttiğim gibi çok işime yaramamıştı şimdide aklıma geldi işte bir köşede dursun diye :) 50 tl vermiştim zamanında :)

K Çevrimdışı

kadirberber

Yeni Üye
19 May 2019
8
37
Merhabalar,
n11.com'dan Wech. W2 Dokunmatik Yüzeyli Sesli Uzaktan Kumanda 2.4G Kablosuz seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Bu kumandayı 55ud9650 de kullanabilir miyiz?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhabalar,
n11.com'dan Wech. W2 Dokunmatik Yüzeyli Sesli Uzaktan Kumanda 2.4G Kablosuz seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Bu kumandayı 55ud9650 de kullanabilir miyiz?
Hmm bence çalışmaz ,vyada hatalı çalışır ☺️
Vestel bu konuda ne desteklerim nede desteklemem diyor. Denemeden bişey diyemem

Geri
Üst Alt