Vestel 75UA9530 Kare hızı titreme (video akışında dalgalanma, hafiften kesik kesik ilerleme) Problem

H Çevrimdışı

heavily

Yeni Üye
4 Ağu 2024
8
30
Cevaplarınızı okudum kusura bakmayın eve geçemedim test edince cevap vereceğim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

P Çevrimdışı

Pascall35 

Aktif Üye
3 Haz 2020
166
43
vestel 70u9600 tv de iptv var 4k filmler kasarak oynatiyor ,kardesimde lg 75 inch var oda aynı, sorun iptv kaynakli.

H Çevrimdışı

heavily

Yeni Üye
4 Ağu 2024
8
30
Öncelikle merhabalar, şehir dışında olduğum için dönüş yapamamıştım şuan denedim dönüş yapacağım.

Ayarlardaki seviye olarak orta yazanları düşük olarak ayarlayıp deneyin. Mavi şiddetini kapatın.

merhabalar,
denedim ama nafile yine aynı

IP TV'den akıcı bir oynatma beklemeyin, sorun %99 IP TV'dendir.

iptv sağlayıcısının telegram grubu var grupta 8 bin üyesi var gruptan yazıyorum çoğu sorunu yaşamıyor vestele suç buluyor ama vestel kullanan buldum onda problem yok ama oda android box ile kullanıyor sanırım.

IPTV olunca çoğunlukla yayıncı veya oynatıcı kaynaklı sorun aranır. (Öncelikle)
Aynı listeyi başka bir oynatıcıya atıp deneyebilirsiniz.
Ya da kablolu bağlantı da deneyebilirsiniz.

kabloluya geçtim sorun devam ediyor başka kişilerle kopnuşuyorum sağlayıcının grubunda onlarda sorun yok

IP TV'den akıcı bir oynatma beklemeyin, sorun %99 IP TV'dendir.
ptv sağlayıcısının telegram grubu var grupta 8 bin üyesi var gruptan yazıyorum kimse sorunu yaşamıyor

Umut Barış Umut Barış, iyi açıklamış.
TV in 60 Hz üstünü göstermez. Altını gösterir. Android ayarı 60 Hz yenilenmeyi ayarlı olur. TV tunerin 50 Hz den olur. Bölgesel farklardan dolayı. Haricî box lar herzaman TV lerden ayar konusunda SDR hdr FPS ayarlarda daha avantajlı olur. Bazılarında otomatik kare eslestirmesi vardır. Bununla birlikte kullandığın uygulamalarda desteklemesi lazım. Yukledigin.amazon, Netflix Disney vb uygulamalar gibi. Bunlar destekler. Filmleri 24 karede verir. Böyle farklar Amerika 60fps Avrupa 50 FPS kaynaklanan sorunlar. Bizim TV kanalari 25 kare dir. Ve 50 kareye uyarlanarak verilir. 25 katları. 25 kare ,60 Hz sorunlar yaşar kare uzunluğu tutarsız olur. Bu da hareketli sahnelerde sorunlar yaratır. Tabiki ip TV uygulaması ve servisi sağlayanların kaliteside önemli.

Youtube üzerinden 2160 50 fps video açıyorum sorun yok sadece hdr'lerde bi tık var gibi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt