VESTEL 75U9500 Modeline Kuşbakışı

Gündüz kullanan da var açıkçası, parlaklığı zaten TV'den yüksek oluyor bu ürünlerin benim bildiğim.:alala
Gündüz en kötü perde kapatarak da kullanılabilir.

85 inç'e mesafe gerekmez mi? Köşeden köşeye ekranı tam görebilmek gerek. :hihi
Önce tv sonra saray almak lazım, bizimki hayal işte bakma sen bana ?

O boyutta 50 Hz panel merak ettim çuvallamaz mı abi @Adem Helvacı

Daha iyi olan mb130 serisi kart niye kullanmamışlar ki

Belki 130'un üretimini sonlandırıyorlardır.
Ama 230'da biraz sorun yaşadı Vestel sanki.
230 olan TV sahiplerinin sorunlarını okuyordum forumda arada sırada.

Döviz yükseldikçe Vestel'de ona göre pozisyon alıyor üretimde muhtemelen.

Belki 130'un üretimini sonlandırıyorlardır.
Ama 230'da biraz sorun yaşadı Vestel sanki.
230 olan TV sahiplerinin sorunlarını okuyordum forumda arada sırada.

Döviz yükseldikçe Vestel'de ona göre pozisyon alıyor üretimde muhtemelen.

130 için hep iyi şeyler yazılıyor
230 da yenileme hızı problem

130 için hep iyi şeyler yazılıyor
230 da yenileme hızı problem
Mb130s te tek problem reset. Eskisine nazaran iyi ama ne bilim hala gelişmesi lazım gibi
Mb230 a hala ısınamadım. 65ul2063dt ile birazcık sevdim ama herkes ye o cihazı alamaz ki ?

Mb130s te tek problem reset. Eskisine nazaran iyi ama ne bilim hala gelişmesi lazım gibi
Mb230 a hala ısınamadım. 65ul2063dt ile birazcık sevdim ama herkes ye o cihazı alamaz ki ?

Tabiki işin sonu ne kadar ekmek o kadar köfte :)

Smart konusunda Samsung gibi hızlı pratik atik olsa Evet.

Hepsi buradaya baktım fiyat yüksek Bence ederi 8000 Den fazla olmamalı onu geçtim @Adem Helvacı Bunun paneli kırılsa tüketici ne yapar.sizide çok yarar kim bilir kaç adet led var 2-3 kişi toplanır anca tv yi yapmaya :hihi

Smart konusunda Samsung gibi hızlı pratik atik olsa Evet.

Hepsi buradaya baktım fiyat yüksek Bence ederi 8000 Den fazla olmamalı onu geçtim @Adem Helvacı Bunun paneli kırılsa tüketici ne yapar.sizide çok yarar kim bilir kaç adet led var 2-3 kişi toplanır anca tv yi yapmaya :hihi

Daha küçük fakat yeni TV almayı tercih eder ya da yeni panel taktırmayı tercih eder. :bilmiyom :sirit
75'i koyabilecek salonu olan ve bu fiyatları ödemeyi göze alan birinin bu durumları da göze alması gerek tabi.
Kaza geliyorum demez. :sirit

14-15 bin civarlarında Samsung 82RU8000 modeli var.82 inç 100 Hz. Panel görüntü ve işletim sistemi ile çok daha mantıklı bir tercih olur.

Geri
Üst Alt