Vestel 70u9600 AppStore uygulaması kayboldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pascall35

Aktif Üye
Puan 43
Çözümler 0
Pascall35
Selamlar ,Vestel 70u9600 model tv kullaniyorum uygulamalar arasında appstore isminde uygulama vardı bugun baktim kaybolmus menude gorunmuyor appstore icindeki smartone iptv uygulamasini kullaniyordum ,onun yerine ssiptv isminde uygulama gelmis sanirim daha once bende boyle bir uygulama yoktu ,appstore geri getirmek mumkunmudur ? yada onun yerine gelen ssiptv uygulamasini kullanma sans varmi ?Tesekkurler.

Mi stick 4k alın geçin hocam. Tivimate gibi muhteşem bir uygulama var Android de.

Mi stick 4k alın geçin hocam. Tivimate gibi muhteşem bir uygulama var Android de.
mi box vardı elimde smart tv alinca anneme verdim 😀 yarın biraz ssiptv ile ugrasayim bakalim verim alamazsam baska secenek kalmiyor zaten malesef.

App store de sorun var tv üzerinde yapılacak bir işlem yok sorun app store tarafından giderildiğinde tv smart portalinde tekrar görünecektir.

tesekkur ederim ,insallah kısa surede duzelir.

Vestel AP store normale döndü arkadaşlar haberiniz olsun

Dun aksam baktım tekrar menuye eklenmıs appstore :ok

Vestel tarafında yapılması gereken sertifika güncellemesi sonucu problem çözülmüştür. Geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Konu kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt