Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim TV'de dün akşam karanlıkta çektiğim fotolar. Cep tel fotolarına asla inanmayın. Hiç te böyle abartıldığı gibi değil. Karanlıkta çekince daha bir sapıtıyor foto. Gece izlemesinde bile sıkıntı olmuyor.
Benim TV'de dün akşam karanlıkta çektiğim fotolar. Cep tel fotolarına asla inanmayın. Hiç te böyle abartıldığı gibi değil. Karanlıkta çekince daha bir sapıtıyor foto. Gece izlemesinde bile sıkıntı olmuyor.
Olması gereken şekil yukarıdaki gibi değil, ama maalesef IPS panellerin zayıf tarafı bu. IPS panelde düzgün siyah için mutlaka sağlam bir fald panel gerekiyor. Siyah ekranda ekran zifiri karanlık olmalı, televizyonun çerçevelerini dahi seçememeniz gerekli. Aşağıdaki benim televizyonumdan bir kesit;
Televizyonu iade ettim. Tekrar aynı televizyonu satın aldım ve bu sefer daha saçma problemler ile karşılaştım. Yine aynı ışık sızması sorunu vardı ama dert etmedim sonra Ekran yanık yaptı yeşil çizgiler geldi titreme yaptı usbden film izlerken usb gitti birdaha çalışmadı. Ntfs formatını desteklemiyor cihaz şaka gibi. Bilginiz olsun. Cihazı tekrar iade ettim ve birdaha almayı düşünmüyorum. Yetkili servis çalışanları aşırı duyarlı nazik insanlar tek memnun kaldığım nokta o olabilir.
Alacak yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum