Vestel 65UD9500 TV Bluetooth Kulaklığa Bağlanamıyor.

S.R.YILDIRIM Çevrimdışı

S.R.YILDIRIM 

Yeni Üye
11 Ara 2019
36
65
Merhabalar;
Vestel 65UD9500 TV bluetooth ile soundbara bağlanıyor.
Cep telefonu TVye bağlanıyor yani cepteki müzik tv.den duyuluyor, TV deki müzik, cepte duyulmuyor.

Asıl ihtiyacım olan: TVnin sesini bluetooth kulaklıktan ( JBL - JB55 wireless modeli) dinleyemiyorum. Kulaklığı cep telefonu ile kullanabiliyorum..
Hadi diyelim, bluetooth başka, wireless başka; Başka bir bluetooth tek kulak kulaklığımla cepten bağlanabildiğim halde vestel tv.den bağlanamıyorum.

Konu hakkında bilgisi olan var mıdır?

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Benim yaptığım şu şekilde ..
Önce eslestirme yapmaniz gerekiyor ,ve tv nizin listesinde kulaklik eslesme sonrasinda listeleniyor.Baglanmak istediginiz zaman resimdeki verbinden (baglan) tıkladığım zaman ses kulaklıktan geliyor.

20210106_140700.jpg
20210106_140639.jpg
20210106_140727.jpg

S.R.YILDIRIM Çevrimdışı

S.R.YILDIRIM 

Yeni Üye
11 Ara 2019
36
65
Cevabınıza teşekkürler.
Soundbarı görüyor eşleştirmeyi yapıyorum. Problem yok.
Cep telefonu bağlanıyor AMA; TV NİN SESİ TELEFONA GELMİYOR. TELİN SESİ TV.YE DUYULUYOR.
Tekli bluetooth kulaklığı TV hiç görmüyor.
TV, JBL Bluetooth kulaklığı görüyor, bağlanmıyor. Ki bana bu lazım.
TVyi resetlesem mi bilemedim.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Cevabınıza teşekkürler.
Soundbarı görüyor eşleştirmeyi yapıyorum. Problem yok.
Cep telefonu bağlanıyor AMA; TV NİN SESİ TELEFONA GELMİYOR. TELİN SESİ TV.YE DUYULUYOR.
Tekli bluetooth kulaklığı TV hiç görmüyor.
TV, JBL Bluetooth kulaklığı görüyor, bağlanmıyor. Ki bana bu lazım.
TVyi resetlesem mi bilemedim.
jbl eslestirme yöntemi ne sekilde gerceklesiyorsa ona göre eslestirme islemine baslamaniz ve tv de bt arama seceneginide ayni anda aktif yapmaniz gerekiyor..bendeki kulaklik da uzun süre power tusuna bastigim zaman paaring sesi duyuluyor mesala ..

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
TV soundbari görüyor, sorun yok

TV telefona bağlanıyor, sorun yok çünkü telefon alıcı değil verici konumuna geçiyor zaten amaç ta burada televizyondan ses alarak bir nevi TV yi ses sistemine çeviriyor.

TV kulaklığı görmüyor işte burada bı uyumsuzluk başlıyor, protokol hatası olabilir, BT versiyonları uyumsuz olabilir. Bir TV telefon kadar, PC kadar geniş kapsamlı değil ne yazıkki linux işletim sistemi ile çalışıyor.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,011
Kulaklığın eşleme yöntemi ne ise ona göre ilgili menüden deneyin.
Olmuyorsa farklı Bluetooth kulaklık bulup deneyin.
Protokol, sürüm uyumsuzluğu yaşanıyor olabilir.

S.R.YILDIRIM Çevrimdışı

S.R.YILDIRIM 

Yeni Üye
11 Ara 2019
36
65
Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.
Protokol, sürüm uyumsuzluğu yaşanıyor olabilir.
Galiba sorun bu. Olmadı kablolu kulaklığın kablosunu uzatmakla evdekileri rahatsız etmeden izleyeyim diyorum, bu sefer de evin ortasında kablo olacak.
Dün Bimde satılan 100 liraya 7+1 oyuncu kulaklığı alayım, belki o bağlanır dedim, millet saat 10'da birbirine girmişler kulaklık için.

Geri
Üst Alt