Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selam herkese vestel 65ud9000 tv'm var youtube da 50 fps videolarda bariz bir akiskanlik varken 60 fps videolar da bu akişkanligi goremiyorum ps4 alacam yakin zamanda o zmaanda 60 fps sorunu yasarmıyim cozum onerilerinizi bekliyorum
4k oynatiminda problem yok hocam yani internet hiziyla alakali bir problem degil 60 fps bakinca direk anlarsin ya video daha akiskan oynar diyim panel hiziyla alakali bir durum sanirim
4k oynatiminda problem yok hocam yani internet hiziyla alakali bir problem degil 60 fps bakinca direk anlarsin ya video daha akiskan oynar diyim panel hiziyla alakali bir durum sanirim
Sizin durumunuz ile örütüşür yada örtüşmez ama ben yaşadığım tecrübeyi detaylı olarak anlatayım.
55ua9600 model TV kullanıyorum. İnternet sağlayıcım ise superonline fiber. Tarifem gereği saat 06:00-18:00 arası 25 mbit, 18:00-06:00 arası 100 mbit hız alıyorum.
Aşağıda linkini verdiğim 4k - 60 fps gemini man filmini gündüz izlersem 2160p çözünürlükte takılıyor, frame atlıyor. 1440p'de hiç bir sorun yok. Aynı filmi akşam 18'den sonra izlediğimde 2160p - 60fps akıcı oynatıyor.
Youtube istatistik bilgisinden bağlantı hızınızı kontrol ediniz. Bu hız 30-35 mbps altında ise 60 fps görüntülerde takılma olacaktır.
Aynı videoyu aynı tip internet ağında sony kd-55xe8577 TV'de de denedim. Aynı şekilde gündüz takıldı, akşam akıcı oynattı.