masolak
Yeni Üye
- 9 Ocak 2018
- 39
bende öyle yaptım çalışmadı. tekrar ts yaptım artık pek kullanmıyom.
normal zaman açması önemli değil maç zamanı donuyor
Evet çalışan playlist bulmak zor gibi.
bende öyle yaptım çalışmadı. tekrar ts yaptım artık pek kullanmıyom.
normal zaman açması önemli değil maç zamanı donuyor
Hocam lütfen bana ulaş nolur. 0536 320 10 05ayrıca biraz önce mb120 için 2.45.27.0 sürümüne güncelledim.. iki ayrı ıptv serverim var ikisinde de ses var görüntü yoktu...hiç sorun kalmadı... mb120 anakartlar için MB120 Carbon V2.45.27.0 sürümüne güncelleyin açacaktır.benim tv de sorunlar bu şekillerde halloldu.bilginiz olsun arkadaşlar... (tv - 49ub9300)
selam,Hocam lütfen bana ulaş nolur. 0536 320 10 05
selam,
sorun nedir ?
[/QVestel 49UB8300 tvim de aynı sorun var. ssiptv ve ottplayer da ses var görüntü yok.
selam,
sorun nedir ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yazılım fotoğrafta görüldüğü gibi V.2.45.12.2. ssiptv ve ottplayer da ses var görüntü yok.
Carbon yazılım sontası factory reset'in ne gibi bir artısı oluyor üstat2.45.29.1 carbon yazılımını deneyinizMB120 Yeni yazılım
17mb120 ana kart yazılım. Yazılım yüklemek her zaman risk içeren bir durumdur. Yazılımlar orjinal olup, bütün sorumluluk yükleyiciye aittir. marka seçeneğiniz mevcutsa örnek toshiba, sizin tv de toshiba ise o yazılımı yükleyiniz. Carbon olan vestel markası içindir. titanyum olan ise seg...tavsiyeforumu.com
Ardından TV menü 4725 yapıp diasnostic içinde factory reset var ona basıp televizyonu sifirliayip yeniden kurunuz
eskiden kalma her şeyi siler, tv de bir sorun varsa yazılımsal olarak gncelleme sonrası o hatayı hafızada tutar bu nedenle factory reset yapılınca güncelleme dosyasını hafızaya alır.Carbon yazılım sontası factory reset'in ne gibi bir artısı oluyor üstat
Bu tv'ye kulaklık girişine ses sistemini bağladığım zaman hem tv'nin sesi kısılmıyor hem de ses sisteminden ses geliyordu aynı zamanda tv kumandası üzerinden ses sistemini kontrol edemiyordum. Teknik servis tv'ye yazılım atınca bu sorun ortadan kalktı. Ama bilin bakalım ne oldu ssip tv ve ottplayer da ses var görüntü yoktu. Şimdi son yazılımı atınca bu sorunun düzelip başka çalışan şeylerin bozulması beni korkutuyoreskiden kalma her şeyi siler, tv de bir sorun varsa yazılımsal olarak gncelleme sonrası o hatayı hafızada tutar bu nedenle factory reset yapılınca güncelleme dosyasını hafızaya alır.
o zaman tv profil dosyalarını al elinde dursun birşey olursa geri yüklersin, profilleri almak için ;Bu tv'ye kulaklık girişine ses sistemini bağladığım zaman hem tv'nin sesi kısılmıyor hem de ses sisteminden ses geliyordu aynı zamanda tv kumandası üzerinden ses sistemini kontrol edemiyordum. Teknik servis tv'ye yazılım atınca bu sorun ortadan kalktı. Ama bilin bakalım ne oldu ssip tv ve ottplayer da ses var görüntü yoktu. Şimdi son yazılımı atınca bu sorunun düzelip başka çalışan şeylerin bozulması beni korkutuyor