B
bydadaloglu
Aktif Üye
- 17 May 2020
- 73
- 43
Sadece bu iki ürün ile ilgili bilen bilgi paylaşsın diğer marka vs gerek yok aradaki fiyat farkına değer mi
yanlız z hocam uyarimi cok fazla dikkate elmamisiniz. dlna sikinti vestel grubu tvlerde. ip tv olsun flim sitelerinden filim izlemek tv den zor olabiliyor. bugun izleseniz yarin izleyebilirsiniz. ama telefondan herzaman izlersiniz ve bunu ancak dlna baglantisiyla cozersiniz. yani en kotu ilerde tv box alirsiniz. ama fiyata gore iyi cihaz. yaani sunny avox un bir-iki tik ustu vestel grubu. arcelik grubunda grundig var fakat onda asiri model var ve magazada satilan urun internette yok ve arada cok fark var. f/p acisindan regal iyidir vestellede birebir aynidir.Evet bende çok inceledim hemen hemen aynı ama kullananlardan fikir almak istedim
Vestel fabrikalarında sahip olunan teknolojiyi ve üretim kalitesini neredeyse Sunny ile eşdeğer gibi gösteren bu yorumun kabul edilir hiç bir yanı yok. Doğruluğu da yok.yanlız z hocam uyarimi cok fazla dikkate elmamisiniz. dlna sikinti vestel grubu tvlerde. ip tv olsun flim sitelerinden filim izlemek tv den zor olabiliyor. bugun izleseniz yarin izleyebilirsiniz. ama telefondan herzaman izlersiniz ve bunu ancak dlna baglantisiyla cozersiniz. yani en kotu ilerde tv box alirsiniz. ama fiyata gore iyi cihaz. yaani sunny avox un bir-iki tik ustu vestel grubu. arcelik grubunda grundig var fakat onda asiri model var ve magazada satilan urun internette yok ve arada cok fark var. f/p acisindan regal iyidir vestellede birebir aynidir.
Vestel fabrikalarında sahip olunan teknolojiyi ve üretim kalitesini neredeyse Sunny ile eşdeğer gibi gösteren bu yorumun kabul edilir hiç bir yanı yok. Doğruluğu da yok.
Sunny dediğiniz markayı üreten adamlar çinden gelen hazır anakartı hazır panele vidalayıp önüne marka basmak dışında hiç bir şey yapmaz iken, vestelin sahip olduğu mühendislik ve teknoloji için national geo da yayınlanan mega fabrikalar belgeseline bakmanız dahi yeterli olur.
Tamam vesteli eleştirir, bazı konularda yerden yere vururuz da, sunny ile bir tutmak eleştiri ötesinde hakaret olur bu marka için.
Buna paralel konunun açılış mesajı nezaketten oldukça uzak. Kimse kusura bakmasın ama kısmen emir kipi içeren bu tarz sorulara cevap yazmak zorunda değil hiç kimse.
Konu açıp sonra da şunlar yazsın bunlar yazmasın şeklinde dikte etmek oldukça itici geldi bana.
Herkes birbirine yardımcı olmak adına dilediği mesajı yazabilir forumda, konu ile ilgili olduğu sürece.