Yerel Basın
Yeni Üye
- 11 Eyl 2020
- 39
- 60
Vestelin 58u9500 modelindeki paneller sanırım farklı bana sanırım çakması denk geldi TV'yi tam karşısından izlersen normal hafif acı değiştirseniz TV tuhaflaşıyorSalim abi geçmiş olsun durum üzücü olmuş önce panelin kırılması sonra uzun yolculuk sonra eve büyük bir heyecanla gelip ürünün sıkıntılı çıkması kötü olmuş bu model va panel ve formda bilgilendirme de yapıldı keşke almadan bir ustalara sorsaydin abim
Vestel'in 9500 serisindeki paneller kaliteli değil sen şanslısın tercih ettiğin marka Samsung onda bu sorun olmuyormuş hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullanınız ben şu TV yi aldıktan sonra şunu öğrendim çoğu elektronik üretici firmaları servislerine yeterli bilği vermiyor tüketici servislerden daha bilgi sahibi valla ?Va panel sanırım o yüzden yan açılarda görüntü kaybı ve renk solması yapıyor bende bi va panel 65" aldım ama tv henüz gelmedi gerçi panel samsung marka illaki fark eder diye umuyorum bakalım aynı dertten muzdarip olmam insallah.
hocam ben toshiba 65ul2063dt aldım önüzdeki hafta gelir samsung va panel illaki dar açıdan görüntü kaybı yaşarım ama can sıkıcı boyutta olurmu olmaz mı tv gelince görücez söyle söyliyim bende 55u9500 vardı lg ips panel cidden görüntü güzeldi ama teknosada va panel bi 55u9500 gördüm hangi marka bilmiyorum ama o va panelde yandan bakınca görüntü kaybı çoz azdı karşıdan izleyince ips den birazdaha iyi göründü gözüme ee tabi o an va panel ciddi ciddi düşündüm ve o yüzden samsung va model seçtim birde bende 55ua9400 lg ips vardı siyah sahnelerde cidden olumsuz etkiliyor du seyir zevkini yeni tv gelsin heralde ilk deneyecegim filim karanlıklar ülkesi olucak herhalde görecegiz bakalım karanlıkta va panelin performansı nı..
Vestel'in 9500 serisindeki paneller kaliteli değil sen şanslısın tercih ettiğin marka Samsung onda bu sorun olmuyormuş hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullanınız ben şu TV yi aldıktan sonra şunu öğrendim çoğu elektronik üretici firmaları servislerine yeterli bilği vermiyor tüketici servislerden daha bilgi sahibi valla ?
Yazılım güncelGençler yeni aldığım TV özelliği bu yazılım
Sorun yok abi devam ?Gençler yeni aldığım TV özelliği bu yazılım atılmasına gerek varmıdır teşekkürler:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Güle güle kullanGençler yeni aldığım TV özelliği bu yazılım atılmasına gerek varmıdır teşekkürler: