VESTEL 55UD9650 Piramitin Tepesi 4K TV

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Enigma hocam bende senin gibi 55UD9360 aldım ekranda 2 dik çizgi çıktı değişim verdiler. Kaç güne geliyor değişim? Sana nasıl 9650 verdiler. Ürünün aynısından istemedin diye mi yoksa ellerinde mi yok? Bu 9650 nasıl sence. Değişimi bekleyene kadar kullanıyorum 9360 görüntü iyi ama siyahlar tatmin edici değil. Ghost dediğimiz bulutlanma var. Ayrıca ikinci gün wifi ayarında kablosuz erişim kısmı kayboldu. Fişi çıkarıp taktım anca öyle düzeldi. Bu da mı kronk hata diğer modellerde de görünüyor mu böyle durumlar?

Ürünün aynısı depoda var ise aynısı ile, Yok ise ona en yakın eşdeğerde bir ürünü sizin onayınızı alarak gönderirler.

Bu topraklarda değişimkonusunda VESTEl kadar cömert davranan başka marka kesinlikle bulunmaz.

Keşke şu kronik ve epidemik bazı hatalar olmasa da hiç değişim ile de uğraşılmasa.

İstisnai durumlarda değişim için öneride bulunulduğunda tüketici fark ödeyerek dahada yüksek model de talep edebiliyor bilginiz olsun. :ok

E Çevrimdışı

EGEEMEEN

Yeni Üye
17 Şub 2019
11
36
Merhaba Adem hocam,

Umarım dediğiniz gibi olur. Daha önce samsung almıştım ekranda bulutlanma hat safhadaydı tüketici hakem heyeti ile konuyu çözüp zar zor paramı geri aldım. Tabi samsung taki teknoloji vestelde olmasada f/p çok tatmin ediyor. Yalnız daha ilk kurulumda bu sorunlar yine hayal kırıklığı yarattı tv almaya korkar oldum. Sizce değişimi bekleyeyim mi yoksa iade mi ediyim tv yi? 9650 son sürüm sizce verirlerse değişimde önerir misiniz? Yazılım olarak da nasıl bu m130s anakartı biliyormusunuz? 55UD9360 modeli hakkında da yorumlarınız var mıdır? şu an tv yi kurcalıyorum wirelles display de bilgisayara bağlanmıyor_

E Çevrimdışı

enigma98

Aktif Üye
15 Şub 2019
52
41
1 haftada değişim oldu bana soylemdiler eve gelen 9650 ydi önce tereddut ettim sonra kabul ettim depo da 9360 yokmus görüntü kalitesi hemen hemen aynı evet az bulutlama var ama sabah ilk açılışta bulutlanma yok aksama dogru oluyor bir tv ye 5000 lir verip ayni sorunla karsilasiyorsunuz bu ururn f/p urunu sd perfomansi zayif digerleri harika ben tv yi eternetle kullaniyorum wifi yi hic kullanmadim...
Vestel cok cömert tesekkurler...3360 tl ye 55ud9650 sahibi oldum...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Merhaba Adem hocam,

Umarım dediğiniz gibi olur. Daha önce samsung almıştım ekranda bulutlanma hat safhadaydı tüketici hakem heyeti ile konuyu çözüp zar zor paramı geri aldım. Tabi samsung taki teknoloji vestelde olmasada f/p çok tatmin ediyor. Yalnız daha ilk kurulumda bu sorunlar yine hayal kırıklığı yarattı tv almaya korkar oldum. Sizce değişimi bekleyeyim mi yoksa iade mi ediyim tv yi? 9650 son sürüm sizce verirlerse değişimde önerir misiniz? Yazılım olarak da nasıl bu m130s anakartı biliyormusunuz? 55UD9360 modeli hakkında da yorumlarınız var mıdır? şu an tv yi kurcalıyorum wirelles display de bilgisayara bağlanmıyor_

Değişimi beklemenizi öneririm. Öncelikle aynı model var mı yok mu ona baksınlar, yok ise önerilerine bakalım ona göre karar verilir ;)

A Çevrimdışı

apollonx

Aktif Üye
3 Mar 2018
140
Vestel 55ud9650'yi anakartı MB120 diye kabul etmeyip 55ud9460 aldım, mb130'muymuş alla alla.

E Çevrimdışı

EGEEMEEN

Yeni Üye
17 Şub 2019
11
36
Merhaba Arkadaşlar,

Değişimde şimdi 9650 önerirlerse onu mu alayım yoksa 9460 mı? Ben ilk 55UD9460 bakıyordum ama piyasada satışı yok şu an. Epey.com dan baktığımda puanı 9650 ye göre daha iyi. Neye göre hiçbir fikrim yok. Adem hocam siz hangisini önerirsiniz?

İyi Çalışmalar.

A Çevrimdışı

apollonx

Aktif Üye
3 Mar 2018
140
Merhaba Arkadaşlar,

Değişimde şimdi 9650 önerirlerse onu mu alayım yoksa 9460 mı? Ben ilk 55UD9460 bakıyordum ama piyasada satışı yok şu an. Epey.com dan baktığımda puanı 9650 ye göre daha iyi. Neye göre hiçbir fikrim yok. Adem hocam siz hangisini önerirsiniz?

İyi Çalışmalar.

Anakartı özellikle sor, MB120 derse eski seri, mb130 derse yeni seri ve bunu al derim ben.

E Çevrimdışı

EGEEMEEN

Yeni Üye
17 Şub 2019
11
36
Az önce aradılar bana da 9650 önerdiler. Ana kart falan sordum da karşıdaki onu pek anlamıyo belliki yeni seri üretim bunlar şu an dedi aldığınız üründe hiçbir eksiği yok dedi. Herhalde diğer arkadaş gibi aynı seri ürün gelecektir. Umarım sıkıntı olmaz. Ürün gelince yorumları paylaşıyor olacağım.

A Çevrimdışı

apollonx

Aktif Üye
3 Mar 2018
140
Az önce aradılar bana da 9650 önerdiler. Ana kart falan sordum da karşıdaki onu pek anlamıyo belliki yeni seri üretim bunlar şu an dedi aldığınız üründe hiçbir eksiği yok dedi. Herhalde diğer arkadaş gibi aynı seri ürün gelecektir. Umarım sıkıntı olmaz. Ürün gelince yorumları paylaşıyor olacağım.

Bana da sordular mb130 diye bende 9460 istedim, meğer 9650'de güncellenmiş. Tek temennim teknik özelliklerde bir fark görememem oldu.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Ürün fabrikadan geliyor ise (ki öyledir) yeni nesil olur. MB120 li olanlar zaten tükeneli çok oldu ancak kıyı kasabalarda ve sirkülasyonu düşük olan bölgelerin bayi depolarında tek tük kalmış olabilir :ok

Geri
Üst Alt