Uzmanlar. Servis için sorduysaniz faturayı bile göstermedim. Nereden aldınız dedi n11 dedim. Tamam kayıt yaptım dedi gitti. Bilgili iyi bir arkadaştı.hangi satıcıdan almıştınız uzmanlar pc mi oney mi?
SN 1048392 800008 ve SN 7856832 700023Kısıtlı da olsa verebilirim, seri lütfen.
Hmmm bununla ilgili teknik bir bilgi yok elimde azizim o nedenle pas geçmişimdir muhtemelen ve inanıyorum ki, pas geçmişimdir ama ''fabrikadan bilgi alırım'' diye düşünmüş ve bu yoğunlukta unutmuşumdur o nedenle de size ''Bilmiyorum'' dememişimdir
Evet aynı foto hocam benim de. Aynı diye yüklememistim. Buyrun. Ayrıca servis geldi. Ücretsiz kurulum yaptı. 3yıl garantiniz başladı dedi gitti. Tv güzel sıkıntı yok gibi.
SN 1048392 800008 ve SN 7856832 700023
çok teşekkür ederim hocam bugüne kadar evime giren en güzel tv.Oyyyyyyy, Allah nazarlardan saklasın.
Güzel günlerde kullan kardeşim
sen bu işi çözersin hocam sonucu merakla bekliyorum.Arkadaşlar garanti süreci, Ürünler ve hizmet kalitesi ile ilgili aklınızda soru işaretleri olmasın, zaten bir sorun olmaz.
Tekkafa kurcalayan bu anlamsız ikinci barkod konusu, VESTEL ise bu konuda anlamsız bir şekilde ser verip sır vermiyor nedense.
Neyse ben çaldığım iki kapıdan somut bir cevap alamadım, Demek ki daha üst katlardaki kapıları çalacağız