Teşekkürler ado hocamGünaydın;
Biliyorsunuz yakın markajdayım, en ufak bilgi kırıntısını dahi mutlaka bu platforma taşıyorum, Sizin ürün için de en ufak gelişme olursa ilk bizden duyarsınız merak etmeyin
Teşekkürler ado hocamGünaydın;
Biliyorsunuz yakın markajdayım, en ufak bilgi kırıntısını dahi mutlaka bu platforma taşıyorum, Sizin ürün için de en ufak gelişme olursa ilk bizden duyarsınız merak etmeyin
Ne kodlu?Bu kodlu televizyonun anakartı ne oluyor? Ado
Bir üstteki mesajda yazan kod. Bugün bayiye uğradım. Ellerindeki 55ud9400 ün kodu 10110673 tü. Bu tv nin anakartı nedir?Ne kodlu?
Arkadaşlar Merhaba;
Konu başlığında adı geçen
VESTEL 55UD9650 10109503
VESTEL 55UD9400 10110673
VESTEL 55UD9300 10110776
Kullanıcısı MB120 anakartlı üyelerimiz, ürünleri ile ilgili seri numaraları ile birlikte bu konu başlığından benimle iletişime geçsinler lütfen.
Panel performansını yükseltecek çalışma yapılmış yazılım için size bu konu başlığı altında destek sağlamaya çalışacağım. :
sayın Ado bey, MB120 karta sahip 65UD9400 ürün içinde tesirini gösterir mi bu iyileştirme kullanabilir miyiz yazılımı , yoksa sadece 55UD ler içinmi kullanmak mantıklı?
Sizden rica etsem, akşamüstü bana bu konuda tekrar mesaj atarmısınız sizin için bizzat ürünün kendisini inceleyerek cevap yazayım olur mu ?
Sadece konu başlığındaki kodlar arkadaşlar. Maalesef :(49ud9400 e olmaz mı Ado hocam mb 120 li
Panel ID ler risk içerirsayın Ado acaba anakartlar MB120 birebir tuttuğu için , 55 için yapılan o yazılımı yüklesek bir değişiklik olur mu acaba bu riske değer mi
Panel ID ler risk içerir
65UD8900 modelini geri verdim 65UD9400 ile değiştirdim umarım iyi çıkar , aslında yakından görselini göremeden ezbere aldım ama eğer siz daha önce gördüyseniz 65UD9400 modelini düşüncenizi öğrenmek isterim sayın Ado