EXcomZkko
Süper Üye
- 13 Nis 2018
- 1,109
kumanda benim regalde illa tvnin gozune tutmak gerekiyor azicik egik tut hayatta gormuyor. gorduyum en kotu kumanda perfonmansi.asiri derecede kotu
Bende o tip bir sorun yok, ama özellikle OK tuşuyla etrafındaki 4 yön tuşu ciddi derecede zor basıyor. Artık gittim yan sanayi kumanda aldım, bunda bahsi geçen tuşlar olması gerektiği gibi, çok rahat. Üstelik yan sanayi kumandanın da çekimle alakalı en ufak bir sıkıntısı yok.
Bu bahsi geçen kumanda da zor basma olayına bende ara ara denk geliyorum fakat bu olay nedense tv izlerken değil de youtube vb. smart kısmında oluyor.
Youtube'da cihaz biraz yavaş kalıp geç tepki verdiği için size öyle geliyor olabilir. İkinci ihtimal ise bende olduğu gibi ortadaki yön tuşları zor basıyordur. O tuşları TV kullanımında kullanmadığınız için dikkatinizi çekmemiştir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Servis az önce geldi. Görünce şaşırdı, "daha önce hiç görmedim böyle bir şey, olması neredeyse imkansız" dedi. Dedim oluyor gördüğünüz gibi. Hatta "Vestel yetkili servis kankalarım var, adamlar daha önce aynı durumdan değiştirmişler." dedim.
Bakalım, resimleri gönderecekler. Çıkan sonuca göre parçaları değiştirecekler. Şu an için beklemedeyiz.
F fikoloji Adem Helvacı
Son düzenleme: