Verdiğin ayarları uyguladım eywallah saol biraz değişiklik oldu gözle görülür şekilde biraz koyu oldu galiba bakalım başka ayarlar da buldukça bende paylaşırım ..Bi deneyip geri bildirim yapın hocam size zahmet, ben bu şekilde kullanıyorum.
Aynen canlı olmasını istiyorum şöyle örnek vereyim eski Televizyonum samsungdu samsung renklerde abartmayı canlılığı sever ve gözümüz ona alışınca biraz daha soluk gibi duruyor... Panel Galiba Samsung VA olması lazım.Yayın 1080p alıyorum dsmarttan ama yakından bakınca bozukluklar çok belli oluyor...4K VİDEO DA HİÇ BİR SORUN YOK GAYET GÜZEL AMA AZCIK TAKINTILI OLDUM AÇIKCASI SAMSUNG DAN VESTELE GEÇİŞTE GÖZ KOLAY ALIŞAMIYORMUŞ BU DOĞRUYMUŞ YANİ.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Verdiğin ayarları uyguladım eywallah saol biraz değişiklik oldu gözle görülür şekilde biraz koyu oldu galiba bakalım başka ayarlar da buldukça bende paylaşırım ..
Ben de bir 55ud9360 kullancısı olarak, (hdmi gibi) dijital bağlantılarda gürültü azaltma, parazit giderme gibi geliştirmelerin gereksiz olduğunu, böyle şeylerin analog bağlantıda daha çok işe yarayabileceğini ve günümüzdeki dijital bağlantıyla çalışan hd ve üstünde kalitedeki görüntüler için bunlara ihtiyaç olmadığını düşünmekteyim. Benim tv izlerken dikkatimi çeken şu oldu, aynı ayarlarda görüntü kalitesi kanaldan kanala, hatta aynı kanaldaki bir programdan başka bir programa bile farkedebiliyor. En nihayetinde de, görüntü olayı tamamen kişisel oluyor. Tv'de görüntü adına pek ayar imkanı olmamakla birlikte, benim görüntü şu şekilde:
Doğrudur hocam. Bu arada ekleyeyim: Bu ayarlarda ekran parlaklığı ve kontrast yeterince yuksek olduğu için gündüz güzel ama geceleri, karanlik ortamda falan gözleriniz için fazla gelebilir.Zevklerimiz benziyor hocam. Dinamik kontrast ve gürültü azaltma; duruma göre ya kapalı, ya da en düşük seviyede olmalı.