An itibariyle servis gitti . Standart içi olduğunu yüzde 70 80 ürünlerde olabileceğini panelde herhangi olumsuz bir durum teşkil etmeyeceğini belirttiler ona rağmen değişim talep ettim fotoğraflayıp manisaya gönderdi . ama telefona herhangi bir mesaj gelmesi gerek dedi . Ama mesaj gelmedi bazen gelmeyebiliyor dedi o konuda biraz kafam karıştı .sizdeki sorun neydi
Mesaj kastı 2 türlü 1.si değişim olursa onay mesajıAn itibariyle servis gitti . Standart içi olduğunu yüzde 70 80 ürünlerde olabileceğini panelde herhangi olumsuz bir durum teşkil etmeyeceğini belirttiler ona rağmen değişim talep ettim fotoğraflayıp manisaya gönderdi . ama telefona herhangi bir mesaj gelmesi gerek dedi . Ama mesaj gelmedi bazen gelmeyebiliyor dedi o konuda biraz kafam karıştı .
mesaj olarak 1 . olarak servis mesajı gelecek 1 gün sonra msj ın icinde link var ürünün arıza kaydı ile ilgili sonra 2 msj merkezden bulundugunuz bölgeye baglı bana 1 hafta sonra msj geldi ürün degişiminiz onaylandı veya onaylanmadı diye...An itibariyle servis gitti . Standart içi olduğunu yüzde 70 80 ürünlerde olabileceğini panelde herhangi olumsuz bir durum teşkil etmeyeceğini belirttiler ona rağmen değişim talep ettim fotoğraflayıp manisaya gönderdi . ama telefona herhangi bir mesaj gelmesi gerek dedi . Ama mesaj gelmedi bazen gelmeyebiliyor dedi o konuda biraz kafam karıştı .
Mesaj servisMesaj kastı 2 türlü 1.si değişim olursa onay mesajı
2. Si de galiba vestelde nps denen servis anket mesajı mevcut bunlardan birini kast etmiştir
Değişim talebi dile getirmeme rağmen nota eklenmemiş üstüne üstlük benim yerime imza atmış şaka gibiMesaj kastı 2 türlü 1.si değişim olursa onay mesajı
2. Si de galiba vestelde nps denen servis anket mesajı mevcut bunlardan birini kast etmiştir
Kardeşim senin dediğin ısınma sorunu bu modeldede var anlaşılan planlı eskitmenin bir parçası yaptıklarımesaj olarak 1 . olarak servis mesajı gelecek 1 gün sonra msj ın icinde link var ürünün arıza kaydı ile ilgili sonra 2 msj merkezden bulundugunuz bölgeye baglı bana 1 hafta sonra msj geldi ürün degişiminiz onaylandı veya onaylanmadı diye...
açıklık dediğiniz dış kromaj lı kısımla siyah ön panel çerçevesi arasındaki boşluktan bahsediyorsanız orası arka kapak. bazı modellerde arka kapak ön paneli komple sarmak ta tümleşik bu normal bir duru
Öyle bir ölçüm yapmadik ısınma normaldir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Vestel logosu cof bölgesindeki ısınma kaç dereceye kadar normal sayılır acaba ölçüm yapıp sizinle paylaşacam
cof bölgesi ısınma ile problem yaratmaz cof yapıştırmak için 200-220 derece gibi bir ısı kullanılıyor. Adem Helvacı daha iyi bilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Vestel logosu cof bölgesindeki ısınma kaç dereceye kadar normal sayılır acaba ölçüm yapıp sizinle paylaşacam
sizdeki sorun neydi
Adem Helvacı F fikoloji hocam bu ışık sızması mı oluyor . Vestel değişim yapar mı ?sizdeki sorun neydi
bulutlanma var normal yayında sorun varmı
Yok gayet iyi normal yayın . sadece sade siyahta farkediliyor video çektim de atılmıyorbulutlanma var normal yayında sorun varmı
Karanlıkta film izlemek sıkıntı gibi olucak çalışmaktan izleme fırsatımda olmadı gerçiYok gayet iyi normal yayın . sadece sade siyahta farkediliyor video çektim de atılmıyor
Bence siz bunu iade edin. Kafanızda kaldığı için her gün ayrı dönüş ile karşımızdasiniz bakın biz servis değiliz değişim onayı da biz vermiyoruz. Bu kadar taleple vestele gitseniz Vestel iade alırdı sanırım.