Şuan işte olduğum için ekleme fırsatım olmadı gece vardiyasında çalışıyorum . Yarın sabah servis gelecek fotoğraf atarım .Cihaz kaynaklı bir arıza yoksa, Vestel özgü değil bütün firmalar servis ücreti talep ederler.
YouTube üzerinden de baya konuştuk ama resim istedim eklenmemiş sin ?
Panel ve TV de bişey yok gibi diğer iş yerindeki TV lerle karşılaştırdım . Ama bu sinirimi bozuyor malesef dış çerçevenin düzgün yapıştırılmamış olması .Şuan işte olduğum için ekleme fırsatım olmadı gece vardiyasında çalışıyorum . Yarın sabah servis gelecek fotoğraf atarım .
Işık sızması yok sadece çerçeve alt ve biraz üst böyleOrada ışık sızması var mı ?
Servis kaydını size danışarak karar vermek için iptal ettirdim .Işık sızması yok sadece çerçeve alt ve biraz üst böyle
Kafaya takmamak istedim ama ilerde daha ileri bir sıkıntı yaratabilir endişesiyle şuan kayıt açtırdım. 3 saat içinde gelecek değişim talebi isteyecemBence normal bir durum, engel teşkil etmez. Tabi servise danışman daha iyi di keşke iptal ettirmeseydin. Sonuçta servis değilim
Sonuç var m
Kafaya takmıyorum aynı gün iptal ettirdiğim servis talebi yüzünden ondada gelmedilerSonuç var mı ?
Çerçeve yüzünden servise başvuran başka müşteri varmıdır bilemiyorum servis gelmesi taktirde bu sorundan dolayı tescil ücreti talep ederler miSonuç var mı ?
sizdeki sorun neydiservis gerek yok normal bu desede ısrar edin degişim talebi olustursunlar yoksa servis ücreti odersiniz 3 kez tv degişim oldu benim model 43 ua 9800 ben surekli iade istedim degişim yaptılar benim kadar servis cagıran olmamıştır benden bıktılar baska eleman gondermye basladılar bende davam dan vazgecmedim suan tüketici mahkemesine basvurdum ocak ayıında bakalım sonuc ne olacak
Mesajınız ilham verdi bana teşekkür ederim . Servis kaydı açtım yarın için şikayetimi dile getirdim . Sonuçta hizmet alıyoruz kusursuz olmalı kafama takmadan edemiyorumservis gerek yok normal bu desede ısrar edin degişim talebi olustursunlar yoksa servis ücreti odersiniz 3 kez tv degişim oldu benim model 43 ua 9800 ben surekli iade istedim degişim yaptılar benim kadar servis cagıran olmamıştır benden bıktılar baska eleman gondermye basladılar bende davam dan vazgecmedim suan tüketici mahkemesine basvurdum ocak ayıında bakalım sonuc ne olacak