Vestel 55UA9800

C Çevrimdışı

Cengiz 47

Yeni Üye
4 Ara 2020
20
32
Üstadlar TV yi saran gri çerçeve TV ye yapışık değil ve sağ sol üst köşelerde panel açıklığı var gibi yarın servis gelip kontrol edecek .

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Cihaz kaynaklı bir arıza yoksa, Vestel özgü değil bütün firmalar servis ücreti talep ederler.
YouTube üzerinden de baya konuştuk ama resim istedim eklenmemiş sin ?

C Çevrimdışı

Cengiz 47

Yeni Üye
4 Ara 2020
20
32
Cihaz kaynaklı bir arıza yoksa, Vestel özgü değil bütün firmalar servis ücreti talep ederler.
YouTube üzerinden de baya konuştuk ama resim istedim eklenmemiş sin ?
Şuan işte olduğum için ekleme fırsatım olmadı gece vardiyasında çalışıyorum . Yarın sabah servis gelecek fotoğraf atarım .

C Çevrimdışı

Cengiz 47

Yeni Üye
4 Ara 2020
20
32
Şuan işte olduğum için ekleme fırsatım olmadı gece vardiyasında çalışıyorum . Yarın sabah servis gelecek fotoğraf atarım .
Panel ve TV de bişey yok gibi diğer iş yerindeki TV lerle karşılaştırdım . Ama bu sinirimi bozuyor malesef dış çerçevenin düzgün yapıştırılmamış olması .
IMG_20210330_0828112dc960ab45b0cea5.jpg

C Çevrimdışı

Cengiz 47

Yeni Üye
4 Ara 2020
20
32
Bence normal bir durum, engel teşkil etmez. Tabi servise danışman daha iyi di keşke iptal ettirmeseydin. Sonuçta servis değilim
Kafaya takmamak istedim ama ilerde daha ileri bir sıkıntı yaratabilir endişesiyle şuan kayıt açtırdım. 3 saat içinde gelecek değişim talebi isteyecem

C Çevrimdışı

Cengiz 47

Yeni Üye
4 Ara 2020
20
32
P Çevrimdışı

prince78 

Yeni Üye
27 Ara 2020
27
47
servis gerek yok normal bu desede ısrar edin degişim talebi olustursunlar yoksa servis ücreti odersiniz 3 kez tv degişim oldu benim model 43 ua 9800 ben surekli iade istedim degişim yaptılar benim kadar servis cagıran olmamıştır benden bıktılar baska eleman gondermye basladılar bende davam dan vazgecmedim suan tüketici mahkemesine basvurdum ocak ayıında bakalım sonuc ne olacak

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
servis gerek yok normal bu desede ısrar edin degişim talebi olustursunlar yoksa servis ücreti odersiniz 3 kez tv degişim oldu benim model 43 ua 9800 ben surekli iade istedim degişim yaptılar benim kadar servis cagıran olmamıştır benden bıktılar baska eleman gondermye basladılar bende davam dan vazgecmedim suan tüketici mahkemesine basvurdum ocak ayıında bakalım sonuc ne olacak
sizdeki sorun neydi

C Çevrimdışı

Cengiz 47

Yeni Üye
4 Ara 2020
20
32
Mesajınız ilham verdi bana teşekkür ederim . Servis kaydı açtım yarın için şikayetimi dile getirdim . Sonuçta hizmet alıyoruz kusursuz olmalı kafama takmadan edemiyorum

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt