Vestel 55u9600 görüntü buğulanması

P Çevrimdışı

prince78 

Yeni Üye
27 Ara 2020
27
47
hocam netfilix prime video da aynısı oluyor harketli sahnelerde özellikle merdiven inerken ve elkol hareketlerinde mozaikleşme kare kare kesik kesik merdiven inerken arkadaki sahne tamamen bozuluyor bunu çözünürlük farketmeksizin yapıyor

bendeaynı Tvinin 43'' olanı da var. o kaymak gibi ikisi arasındaki 18 farkı çok rahat sayabilirim. tvyi alalı bir yıl oldu hızlı sahnerlerde bu dediğim sorun var nasıl bir yol izlemeliyim

IMG_20211121_014512.jpg

mesela bu filmin 4. dakika 13. saniyesi keltoş abimizi arabadan iniyor ve yürüyor ama adamın kafasının etrafında hz isanin çemberi gibi çember oluşuyor ve görüntü 2160 p
tv niz 55 ua 9600 mü ?

P Çevrimdışı

prince78 

Yeni Üye
27 Ara 2020
27
47
görüntü ayarlarından mesela görüntü titremesini azalt gibi bu sekilde gelişmis ayarlardan sorun çözülmüyorsa sizin iş hocalık servis cagırıp o gorutuleri izlettirmeniz gerekecek kabul etmezlerde bu normal derlerse direk tüketici hakem heyetine gidin mislisi ile degişim yada para iadesi zorlu süreç bekliyor sizi

F Çevrimdışı

felisleo 

Aktif Üye
15 Kas 2021
97
39
Bende 43U9600 (LG IPS panel) var böyle bir sorunla karşılaşmadım, 2 gün sonra evime gittiğimde atılan videolarla test edeyim bir.

Test videolarını annemin evindeki LG TV ile izledim, Vestel ile arasındaki farkı yazarım.

F Çevrimdışı

felisleo 

Aktif Üye
15 Kas 2021
97
39
Karşılaştırmayı tamamladım.

LG TV 2 ms olmasına rağmen çatılı sahnelerde hafif bozulmalar oluyordu, Vestel bu bozulmalar biraz daha belirgin ama çok da rahatsızlık verecek boyutta değil. Ben normal karşıladım, sonuçta 60 Hz panel, 120 Hz olsa bu tip sorunlar olmazdı.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt