ilgazcirasi
Yeni Üye
vestel 55U9510 TV alalı iki ay oldu. Sabah TV yi açtığımda ses vardı görüntü yoktu. Anten kablosunda problem yoktu kontrol ettim. Basit bir çözümü var mı? Servis çağırdığımda dikkat etmem gereken bir şey var mı? Teşekkürler.
arkada beyaz bir ışık var sadece, servisi aradım gelişmeleri yazarım alacak kişiler de bilgilensinServisi arayın birde telefon flaş ışığı ile bakn arka planda görüntü varmı led arızasına benziyor öyle ise üretim hatalı
arızalı led takılmış olabilir
2 aylık tv tamir yada değişim talep edebilirsinizarkada beyaz bir ışık var sadece, servisi aradım gelişmeleri yazarım alacak kişiler de bilgilensin
Hayırlı olsun. LG IPS panel yada HKC Va panel var 9600 de öyle biliyorum @fikoloji hocam öyle demiştideğişim istedim vestel 9500 vereceğiz en güncel bu dediler ben de bir yerlerde gördüğüm için 9600 verin 9500 alt seri dedim, kabul ettiler 9600 göndereceklermiş
değişim istedim vestel 9500 vereceğiz en güncel bu dediler ben de bir yerlerde gördüğüm için 9600 verin 9500 alt seri dedim, kabul ettiler 9600 göndereceklermiş
Hayırlı olsun. LG IPS panel yada HKC Va panel var 9600 de öyle biliyorum @fikoloji hocam öyle demişti
inşallah teşekkür ederimHayırlı olsun,güle güle kullanın.İnşallah bunda sorun yaşamazsınız.![]()
![]()
Güle güle kullanındeğişim talebim kabul edildi ve vestel 55u9510 tv, 55u9600 ile değiştirildi, 2 haftalık bir süreç içinde değişim tamamlandı, müşteri hizmetleri ilgili davrandı