smili72
Süper Üye
- 6 Mar 2018
- 1,532
- 52
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
1 lira corona indirimi3000 olsaydı alamazdım.
Neden böyle söylediniz? Fırsat diye açılmadı mı bu konu? Yüksek mi fiyat?bana beleş verse almam tv nin kaldırılması için para bile verirdim
çünkü ben tv hiç izlemem ondan kumandayı elime dahi almam. tv açık gördüğümde başka yerde hemen kapatırımNeden böyle söylediniz? Fırsat diye açılmadı mı bu konu? Yüksek mi fiyat?
Bu tv yi almayi düşünüyorum alan varsa yazabilir mi acaba iptv sorunsuz calisiyor mu bazi vestellerde sorun çıkıyormuş sanırsam iptv de
internet hizinizla alakali olabilir mi?galiba bu u95000 modellerde kronik bir sorun tespit eddim bu modellerin tümünde bu sorunun olduğunu düşünüyorum 3 ayrı sıfır tv de denedim 3 dede aynı sorun oldu bu nu iyi anlamak adına sizden ricam tv nin yansıtma özelliğini açıp telofonun hafızasında kayıtlı olan müziği açıp dinlermisiniz müzik kesik kesik çalmaya başlicak denemeniz mümkünnü ve bu model tv yi alanların denemesini de rica ediyorum deneyen ler burdan yoruma cevap yazarsa iyi olur ve herkez vestele bu kıronik sorunu bildirir not:telefonu tv ye yansıtıyoz wireless displayr özelliği yansıttık dan sonra telefonun hafızasında müzik açıyoruz ve müzik kesik kesik çalmaya başlıyor.
sadece ben denemedim mediamar vatan gibi alış veriş merkezlerin teşhir lerinde denedim yuotubede yorumlarda çok kişiyle yazıştık aynı sorun var ve bu sorun telefonun hafızasındaki müziği yansıtınca oluyor telefonla çekdiğiniz vidyoyu yansıtınca veya google yutube yansıtınca olmuyor internet hızından olsa diyerlerindede olurinternet hizinizla alakali olabilir mi?
Tv üç haftalık yazını görünce ilk defa denedim , tlf hafızasından üç parça çaldım üçü de takıldı ,youtube video açtım hiç takılmadı, ilginçsadece ben denemedim mediamar vatan gibi alış veriş merkezlerin teşhir lerinde denedim yuotubede yorumlarda çok kişiyle yazıştık aynı sorun var ve bu sorun telefonun hafızasındaki müziği yansıtınca oluyor telefonla çekdiğiniz vidyoyu yansıtınca veya google yutube yansıtınca olmuyor internet hızından olsa diyerlerindede olur