Vestel 55” TV Kutusu Nereden Bulunur?

A Çevrimdışı

atlas54

Aktif Üye
23 Eki 2017
133
Merhaba merdiven dairesinde bulunan 55 inch Vestel tv nin orjinal kutusunu apartmana gelen ustalar hiç etmiş almış yırtıp kullanmışlar hiç sormadan tv nin garantisi devam ediyor daha önce servise gitti bir kaç kez servis hep kutu sormuştu kutu duruyor mu diye. Kutu olmadan servis tv yi götürmüyor mu bu kutuyu tekrardan nasıl ve nereden temin edebilirim? Müşteri hizmetleri servisi arayan onlardan temin edebilirsiniz varsa dediler servisi aradım ürünün seri no numarasıyla fabrikadan kutu sipariş edeceğiz fiyatını bilmiyorum diyor anlamadım bu işi. Kutu önemli taşınmak istesek falan nasıl taşıyacağız tv yi böyle insanlardan nefret ediyorum hakka giriyorlar yıllardır duran kutuyu 2 günde hiç ettiler babasının malı sanki sormadan alıyorlar yahu insan bakar içi tertemiz naylonu straforu duruyor bunu sormadan nasıl alıyorlar anlamış değilim kutu lazım bana şimdi nasıl bulacağım?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

ölçülere uygun bakabilirsin. İçine balonlu poşet le koyabilirsin. tavsiyemiz şudur taşınma sırasında kutunun iç kısmına ekrana denk gelen yere 1 adet ince kontraplak koyarak tvinin ekranına gelebilecek hasarlardan koruyabilirsiniz. genelde servislerde fazla kutu olabiliyor rica etsen verebilirler diye düşünüyorum.
servisin kutu sorma sebebi sizden cihazı alırken çizilmesi, kırılması ve başına birşey gelmemisi içindir. varsa tvyi sizden alırken istiyoruz.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

ölçülere uygun bakabilirsin. İçine balonlu poşet le koyabilirsin. tavsiyemiz şudur taşınma sırasında kutunun iç kısmına ekrana denk gelen yere 1 adet ince kontraplak koyarak tvinin ekranına gelebilecek hasarlardan koruyabilirsiniz. genelde servislerde fazla kutu olabiliyor rica etsen verebilirler diye düşünüyorum.
servisin kutu sorma sebebi sizden cihazı alırken çizilmesi, kırılması ve başına birşey gelmemisi içindir. varsa tvyi sizden alırken istiyoruz.

Yanınızda kutu ile gidin, vatandaşı uğraştırmayın kardeşim :rant

:kop

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
evet abi ya :)
arabaya 22-24-28-32-39-40-42-43-49-50-55-65 inç kutusu koyalım kime ne lazımsa ona göre temkinli olalım. ama şöyle bir problem oluşacaktır; tv yi tüketici kendisi servise getirmesi gerekir. arabada yer kalmayacak :haha1
Hah işte bak çözüm dediğin böyle olur :kiskis

Konu sahibi kardeşimize tavsiyem, Sabah bölgesindeki yetkili servise, elinde bir poşet gevrek ve bir tebessüm ile gitsin, Ne kutu sorunu kalır ne de servis.

Zira yetkili servislerimizin en hasret kaldığı konu, tüketiciden alacağı bir tebessüm bu aralar :ok

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hah işte bak çözüm dediğin böyle olur :kiskis

Konu sahibi kardeşimize tavsiyem, Sabah bölgesindeki yetkili servise, elinde bir poşet gevrek ve bir tebessüm ile gitsin, Ne kutu sorunu kalır ne de servis.

Zira yetkili servislerimizin en hasret kaldığı konu, tüketiciden alacağı bir tebessüm bu aralar :ok
aynen abi

A Çevrimdışı

atlas54

Aktif Üye
23 Eki 2017
133
Teşekkür ederim F fikoloji ve Adem Helvacı Adem Helvacı abi servis ile konuştum bizde kutu yok olmaz dediler isterseniz fabrikadan getirtiriz sipariş ile dediler dedim fiyat ne bakalım biz size döneriz dediler bekliyorum bir dönüş olmadı fabrika logosuz sıradan bir kutu yolluyor dediler dedim olsun amaç korusun yeter. Burada değinilecek konu insanlarımızın sorumsuzluğu hakka girmesi senin olmayan malı ne hakla kafana göre haber vermeden kullanırsın heder edersin çok sinir oldum. Karakter meselesi ben başkasının çöpüne dahi dokunamam ayakları falan nerede bilmiyorum inşallah kutuda değildir gerçekten sinir bozucu.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
evet abi ya :)
arabaya 22-24-28-32-39-40-42-43-49-50-55-65 inç kutusu koyalım kime ne lazımsa ona göre temkinli olalım. ama şöyle bir problem oluşacaktır; tv yi tüketici kendisi servise getirmesi gerekir. arabada yer kalmayacak :haha1

Abi hiç işi bilmiyorsunuz, 2 tane halatla arabanın üstüne bağlayacaksınız buzdolabı gibi tv'yi, bunu da mı biz söyleyelim? :hihi :kiskis:kop

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Abi hiç işi bilmiyorsunuz, 2 tane halatla arabanın üstüne bağlayacaksınız buzdolabı gibi tv'yi, bunu da mı biz söyleyelim? :hihi :kiskis:kop
En son bunu yaptığınızda bayi resim çekmiş Facebook ta satıyoruz. Türkiye vestellniyor demişti. Ardından bir mail ve ceza metni ? tabi güzel bir savunma yapıp yırttık, şimdi bırak buzdolabını kafamızı dışarı çıkartmıyoruz. ?
Bir benzer olay da İstanbul tem oto yolunda olmuştu vestelde bir müdür yolda giderken arabadaki uygunsuzluk nedeni ile ceza yazdırdı, herkese bu konuda bilgi geldi ?

M Çevrimdışı

mikail13

Yeni Üye
9 Nis 2023
1
47
Burda var.

55-inc-tv-tasima-vestel-kolisi.jpg

M Çevrimdışı

muratavsar 

Aktif Üye
11 Ara 2022
89
53
Kutu servislerde fazladan mevcuttur diye düşünüyorum By_Trol ustamin yazdığı gibi ince kasa kalın kasa tv var uymayanlar televizyon model numarası kutu üzerindeki ile aynıysa alın derim

Geri
Üst Alt