Vestel 50ub8300 TRT ekran küçülme sorunu.

A Çevrimdışı

Atakan0666

Yeni Üye
15 Ara 2019
3
32
IMG_20191216_184135.jpg

S.a arkadaşlar bugün başıma geldi TRT nin kanallarında yapıyor sadece 4k hariç, kanalı açtıktan birkaç saniye sonra sol üst köşeye küçültüp atıyor.Fabrika ayarlarına çevirdim sorun düzelmedi acaba TRT kaynaklı mı ya da TV kaynaklı ? Ne yapabilirim ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran formatı ayarlarını denedim.

Son düzenleme:
baysui Çevrimdışı

baysui 

Aktif Üye
19 Şub 2019
293
37
Akşam bende gördüm anladım hbb den olduğunu.kapattim. yarın tekrar açarım . Muhtemelen reklam koydular beceremediler .. bugün show TV de Mercedes raklami vardı .

F Çevrimdışı

fottili 

Aktif Üye
27 Şub 2018
76
Aynı sorun kayın pederim de olmuş , sorunun çözümü var mı diye foruma girdim ve konu direkt karşıma çıktı.:) Durup dururken benzer zamanlarda böyle bir şey olması tesadüf mü anlayamadım. Hbb tv kapalı konuma getirdik sorun düzeldi.

M Çevrimdışı

meke5678

Yeni Üye
5 Ara 2018
27
Bende de aynı husus sorundu. Google yazdım hiç bir yanıt alamadım. Aklıma tavsiye form geldi. Açılmış soruyu gördüm. Verilen cevaptan ben de yararlandım. Çok teşekkürler.

yuksek Çevrimdışı

yuksek

Aktif Üye
16 Mar 2018
51
Hi-Level marka televizyonumda sorunu görür görmez foruma bakayım dedim. Tavsiye Forumu farkıyla olayı hızlı bir şekilde çözdüm. İyi ki varsın Tavsiye Forumu. (Amatörce yazılmış reklam metni gibi oldu galiba :hihi) @TEKNOWEST, :mutlu

S Çevrimdışı

Swift 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
439
Meraktan açmıştım bu hbbtv özelliğini ama çerez izni talebi vb görünce dank etti, kapattım. Tamam internetten falan takip ediliyoruz da durduk yere uydudaki kanallara hangi programlarını ne kadar izlediğim bilgisini göndermenin alemi yok. Bari oradan takip gelmesin.

baysui Çevrimdışı

baysui 

Aktif Üye
19 Şub 2019
293
37
Aslında iyi birşey .. örneğin ben dün kuruluş osman son bölümü atv hbb servisiyle izledim. Tabi tercih meselesi bazen reklam gönderiyorlar

Geri
Üst Alt