Vestel 50UA9600 Gri Ve Siyah Alanda Bozukluk

A Çevrimdışı

aydinli

Yeni Üye
24 Eki 2022
2
36
Merhabalar televizyon geçen hafta sıfırıyla değişime uğradı bu seferde ekranda gölgelenme gibi olan bir sıkıntı mevcut. Vesteli arayıp sordum onarım cihazı mı yolladınız diye. Hayır kesinlikle sıfır ürün yollandı dedi. Bu sorun neyden kaynaklanır ustalar ?

59687e8db66f2edc17c85f6f1a2db53a.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ekran yansımasından çok anlaşılmasa da gördüğüm kadarı ile her zamanki gibi polarizer katmanlarda oynama olmuş. Dolayısı ile ışığın homojen dağılımını olumsuz etkiliyor.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sıfır üründe bu nasıl oluyor hocam üretim hatası mı yani ? Vestelden gelen adam normal dedi geçti
Bunları genelde üretim hatası kabul ederler ancak biz binlerce kere gözümüzle gördük ve biliyoruz ki aslında bu ürünler fabrikadan bu şekilde çıkmıyor.
Kimse darılıp gücenmesin, hepsi emekçi dostlarımız ama bugün halen televizyonu yan yatırıp üstüne koli kolay kargocular var.
TELEVİZYON DİK TAŞINIR kardeşim dünyanın her yerinde bu böyledir.
TELEVİZYON KARPUZ GİBİ TAŞINMAZ kardeşim dünyanın her yerinde bu böyledir.
Yurtiçi kargoda kendisine teşekkür videosu çektiğim Güner kardeşim geçen gün bize test için yollanan bir televizyonu getirdiğinde gördüm, O arabaların içerisinde bu televizyonların bize sağlam gelmesi dahi mucize.
Firmalar özel anlaşmalar yapıp TELEVİZYON ürün gruplarını ayrı bir yol ile tüketiciye ulaştırmaması durumunda bu sonuçlar her zaman olacaktır.
Aşırı sallantı, yüksek basınçlı bir anlık darbe, sürekli sarsıntı halde ve YATIK taşınan televizyonlarda bu durum kaçınılmaz sonuçtur.

Geri
Üst Alt