Vestel 50UA9600 aldım ....

T Çevrimdışı

taner23

Aktif Üye
12 Kas 2020
106
40
Denemekte fayda var,daha önce de yazmıştım,farklı cihazları da bağlayıp dene bakalım ,belki uydu bir tetiklememi yapıyor ,bilemedim şimdi inan :alala
4 K Kabloda çare olmadı 80 lira boşa verdim iade edicem ayrıca bugün servis tivibu uydu cihazıyla geldi test ettiler aynı sorun devam etti bu işin içinden nasıl çıkacağız bilmiyorum

T Çevrimdışı

taner23

Aktif Üye
12 Kas 2020
106
40
Yeni gelişme bu ses gidip gelme sorunu TV nin kendi uydu alıcısın da da olmaya başladı trt4 da ses gidip geliyor harici uydu alıcı ile izlemiyorum inanılır gibi değil bu TV üretim hatası net kesin iade isteyeceğim yarın

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Yeni gelişme bu ses gidip gelme sorunu TV nin kendi uydu alıcısın da da olmaya başladı trt4 da ses gidip geliyor harici uydu alıcı ile izlemiyorum inanılır gibi değil bu TV üretim hatası net kesin iade isteyeceğim yarın
9800 de başıma geldi ama 9600 de sizden duydum. Onda Digitürk te çıktı. Bilmiyorum olmaz diyemem misal bende TV sesi çok açık Tivibu kısık ise dedigini yapıyordu. Hatta neler denedim. Birde aklıma acaba TV yi modifiye edip kart veya hoparlör değiştirince mi oldu dedim ama uzun takip sonrası bunu fark ettim. Özellikle Fox ta yapıyordu

T Çevrimdışı

taner23

Aktif Üye
12 Kas 2020
106
40
9800 de başıma geldi ama 9600 de sizden duydum. Onda Digitürk te çıktı. Bilmiyorum olmaz diyemem misal bende TV sesi çok açık Tivibu kısık ise dedigini yapıyordu. Hatta neler denedim. Birde aklıma acaba TV yi modifiye edip kart veya hoparlör değiştirince mi oldu dedim ama uzun takip sonrası bunu fark ettim. Özellikle Fox ta yapıyordu
Usta benim TV şu an ua9800 önceki TV 9600 dü ikisinde de bu sorun var bugün servis Tivibu nün cihazı mı getirdi onda da oldu

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Usta benim TV şu an ua9800 önceki TV 9600 dü ikisinde de bu sorun var bugün servis Tivibu nün cihazı mı getirdi onda da oldu
Bilemiyorum 2 farklı modelde olması kafa karıştırıcı hadi biri hatalı çıksa diğeri de mi aynı olacak ?
Ben fikrimi yazdım sadece ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Değişim yapılacak model kalmadıki :) hocam bu ürünler test edilmiyormu onu anlamıyorum test edilmeden mi piyasaya sürülüyor
Test yazılımsal yapılıyor günde belki binlerin üzerinde üretim var hangisini test edecen ☺️ aradan birtane çekip bakıyorlar , imdada her özelliğe bakmak istesen yandın ?
He bu sadece TV bunun dışında bzd , çm,BM , küçük ev aletleri , telefon ,tablet ve yüzlerce ürün

T Çevrimdışı

taner23

Aktif Üye
12 Kas 2020
106
40
Test yazılımsal yapılıyor günde belki binlerin üzerinde üretim var hangisini test edecen ☺️ aradan birtane çekip bakıyorlar , imdada her özelliğe bakmak istesen yandın ?
He bu sadece TV bunun dışında bzd , çm,BM , küçük ev aletleri , telefon ,tablet ve yüzlerce ürün
Doğru diyorsun da mesela en basit bir tane harici uydu alıcı ile test yapilmazmi ya 1 hafta test yapılsa sorunu görürler zaten bak servis 3 tane ayrı ayrı HD alıcı getirdi hepsinde aynı sorun çıktı bilmiyorum bana tuhaf geldi

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Doğru diyorsun da mesela en basit bir tane harici uydu alıcı ile test yapilmazmi ya 1 hafta test yapılsa sorunu görürler zaten bak servis 3 tane ayrı ayrı HD alıcı getirdi hepsinde aynı sorun çıktı bilmiyorum bana tuhaf geldi
Ama ben bu modeller den dünya kadar gördüm, seri sorunu olsa elbet duyardım, dedim ya bı tane karşılaştım o da digi cihazından kaynaklı çıktı, hatta şöyle de teyit ettim kendi uydu alıcısı dışında YouTube yada USB ile video açtığımda hiç sorun olmuyor.
Yani aklıma bir sürü soru geliyor, canaginizdan tütün kablonuza kadar bir sürü sebep olabilir. Ve tabiki üründe de sorun olabilir artık bunu servis netlestirecek

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,119
65
Daha önce de yazdım,başka bir konuda,bant üzerinden alınıyordur bir tane tv "bak bakalım çalışıyormu" deniliyordur ,ardından renk bar sinyali gönderiliyordur ve "çalışıyormuuu" diye sorulur ,karşıdan "evetttt,sarı ve kırmızı geldi,tamam deyip fişi çektimmm" diye cevap alınıyodur ,tamam işte :)
Sonra tüketici uğraşsın dursun ,ama tek iyi tarafı ,vestelde mutlaka çözüm aranıyor ve bulunuyor :ok
Ben büyük ihtimalle ses kodeklerinden şüpheleniyorum ,ya yazılımda atılıyordur (farklı yazılımı var ,ben anlaşılsın diye böyle yazdım) ,veya kodek derlenmesinde problem vardır.

Geri
Üst Alt