Vestel 50U9500 4 K Değişim Regal 55R754U

H Çevrimdışı

Hasan kumru

Yeni Üye
19 Ara 2020
9
27
İyi günler arkadaşlar acil bilen birisi yazar mı Vestel 50 inç 4 K televizyonum vardı elimde sıkıntı çıktı ve gönderdim ürün değişikliği dediler 15 gün sonra elimizde aynı özelliklere sahip ürün yok dediler ve yerine Regal 55 inç 4 K ürün gönderelim dediler ne diyeyim acil birisi yazabilir mi

H Çevrimdışı

Hasan kumru

Yeni Üye
19 Ara 2020
9
27
arkadaşlar acil bilen birisi yazar mı Vestel 50U9500 4 K televizyonum vardı elimde sıkıntı çıktı ve gönderdim ürün değişikliği dediler 15 gün sonra elimizde aynı özelliklere sahip ürün yok dediler ve yerine Regal 55R754U 4K ürün gönderelim dediler ne diyeyim acil birisi yazabilir mi

H Çevrimdışı

Hasan kumru

Yeni Üye
19 Ara 2020
9
27
Servis 3 gün süre verilir olmazsa iade edilir. Servis ücreti alınır . Ne yaptın şimdi kabul ettin mi ?
Ben onayladığım gün kargoya çıktığını söylediler ben 1 gün sonra aradım iptali için nakliye ücreti vermem gerektiğini söylediler ve şöyle ki kargo süresi toplam 5 gün 24 ünde elimde olacakmış bende onayladığımın akşamında Vestel whatsap servisine iptal olmasını söyledim gündüz de öyle birşey olmadığını onayladıktan sonra kargoya verildiğini ilettiler

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Ben onayladığım gün kargoya çıktığını söylediler ben 1 gün sonra aradım iptali için nakliye ücreti vermem gerektiğini söylediler ve şöyle ki kargo süresi toplam 5 gün 24 ünde elimde olacakmış bende onayladığımın akşamında Vestel whatsap servisine iptal olmasını söyledim gündüz de öyle birşey olmadığını onayladıktan sonra kargoya verildiğini ilettiler
He sen gelen değişimi iptal etmek istedin. Neden peki ?

H Çevrimdışı

Hasan kumru

Yeni Üye
19 Ara 2020
9
27
Ve bana ilk başta yedek parça siparişi verildi diye mesaj atıldı sonrasında birisi aradı yedek parçanın stokta olmadığı için aynı ürünün yenisini göndereceklerini söylediler sonrasında 2 gün sonra aynı ürünün olmadığını onun için regal göndereceklerini söylediler bende 15 gündür haber alamadığım için onayladım sonrasında araştırdım iptal için aradığımda faturanın kesildiğini işlemlerin yapıldığını kargoya verildiğini söylediler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Te
He sen gelen değişimi iptal etmek istedin. Ned
He sen gelen değişimi iptal etmek istedin. Neden peki ?
Tekrardan Vestel ürün istedim ilk başta ellerinde olduklarını söylediler 2 gün sonra da arayıp olmadıklarını söylediler dedikleri çeliştiği için kabul etmek istemedim

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Burda önemli olan servis mi, genel merkezi aynısı gelir dedi ?
Ama niye üzüldün ki Regal daha iyi ? U9500 den kurtuluyorsun daha ne istiyorsun ?

H Çevrimdışı

Hasan kumru

Yeni Üye
19 Ara 2020
9
27
Burda önemli olan servis mi, genel merkezi aynısı gelir dedi ?
Ama niye üzüldün ki Regal daha iyi ? U9500 den kurtuluyorsun daha ne istiyorsun ?
Genel merkezle konuştum hep çözümdeki arkadaşlar farklı konuştu müşteri temsilcisi farklı ilk başta 1 hafta yedek parçayı sipariş ettik diye oyaladılar sonrasında da ürün stokta yok felan diye regal daha mı iyi tam bi fikrim olmadığı için içim rahat değildi

Geri
Üst Alt