Vestel 50FD7300 IPTV DESTEĞİ

M Çevrimdışı

mugok

Yeni Üye
27 Nis 2019
4
35
Merhaba. Başlıkta belirttiğim cihaza sahibim. IPTV konusunda hem SSIP hem de OTT 5 sn sonra donuyor izletirmiyor.
Tarayıcıdan izleyemiyorum video başlayınca tv kapanıyor, flash desteğinden dolayı sanırım.
Web video caster DLNA uygulaması ile denedim onda da video yansıtıyor ama canlı izlediğin görüntüyü aktarırken Mp2t desteği Vestel tarafından desteklemiyor uyarısı veriyor.
Bu zamana kadar telefondan iptv açıp ekranı yansıtarak izledim ancak onda da telefonun ekranını meşgul ediyor ve şarjı dayanmıyor.
Android tv box harici çözüm yolu var mıdır?
Teşekkürler şimdiden.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Burada anlattığım sistemi deneyebilirsin ,konuyu okudunmu bilmiyorum sevgili mugok :)

M Çevrimdışı

mugok

Yeni Üye
27 Nis 2019
4
35
Hocam yanlış anladıysam kod direk tarayıcı üzerinden widget çalıştırmaya yarıyor. Listeyi yükleyip başlattıktan 1-2 sn sonra tüm kanallarda error veriyor.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hocam yanlış anladıysam kod direk tarayıcı üzerinden widget çalıştırmaya yarıyor. Listeyi yükleyip başlattıktan 1-2 sn sonra tüm kanallarda error veriyor.
O kanalların süresinin artık bittiğini gösteriyor :) ben bugün film (vod) izledim ,ne takıldı nede yükleniyor yazısı çıktı,hatta dış maç da izledim :)

M Çevrimdışı

mugok

Yeni Üye
27 Nis 2019
4
35
Süresinin bitmediğine eminim hocam. Hem ücretli iptv hem de telefondan açabiliyorum. Ssiptv ve ottplayer'de bir sıkıntı var. Tv box yolu görünüyor gibi...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Süresinin bitmediğine eminim hocam. Hem ücretli iptv hem de telefondan açabiliyorum. Ssiptv ve ottplayer'de bir sıkıntı var. Tv box yolu görünüyor gibi...
Hımm,olabilir,ben uzun listeyi 3çe bölüp attım ott sayfasına ,çünkü zorlanıyor sanki o zaman ott sitesinden almakta,ama error dediğinde bende hiç bir yerde açılmıyor,özellikle de vlc'de baktığımda :ok

Geri
Üst Alt