Abi büyük emek ve zaman var ya, Allah razı olsun
Emek ve zaman var ama istediğim sonuç olmadı kardeşim, kamera ve internet hızı azizliğine uğradık.
Yine de bir nebze bilgi verebildiysek ne mutlu bize.
TV nin görsellerini ve yan açı performans videosunu paylaşıyorum.
Teşekkür ediyorum yüce gönüllü kardeşimBiz seni doğal olduğun için seviyoruz abi, sıkıntı yok, biraz video kalitesinde düşüş olsa da seyri ve anlatımı keyifliydi. Yan açılardan başarılı buldum ve gördüm.
Arkadaşlar Merhaba;
Çok ani bir karar ile canlı yayında birlikte kutusundan çıkarttığımız ürünün kurulum ve panel test adımlarını içeren videodur. İnternet bağlantı sorunu nedeniyle aksaklıklar olmuştur canlı yayının tekrarını izlerken kulaklarımızı çınlatmayın lütfen
VESTEL 50FD7300 yan açı performansı
Düzenleme: yayını izlemek ısteyenler için canlı yayın tekrarı
Arkadaşlar Merhaba;
Çok ani bir karar ile canlı yayında birlikte kutusundan çıkarttığımız ürünün kurulum ve panel test adımlarını içeren videodur. İnternet bağlantı sorunu nedeniyle aksaklıklar olmuştur canlı yayının tekrarını izlerken kulaklarımızı çınlatmayın lütfen
VESTEL 50FD7300 yan açı performansı
Düzenleme: yayını izlemek ısteyenler için canlı yayın tekrarı
Ekran resimlerini paylaşırmısınız.Merhaba Kolay Gelsin 50FD4370 aldım.Alalı 1 ay olmadı fakat tv ekranın ortasında yağ lekesi gibi ufak yuvarlak şekil var.Servis çağırdım aldılar incelediler toz vs kaçmamış dediler.Orta tarafta Paneli tutan 4 tane aparat varmış.Bu aparatların yansımasıymış ekrana çarpıyormuş 4 tane Aparat varsa niye bir tarafında leke gibi iz var öyle değil mi ? Dikkatli bakınca görürmüşüz ne yani tv nasıl bakmamızı istiyor olabilirler ki ?
Servis herhangi bir kusur bi arıza yok dedi.Böyle saçma bi cevap olamaz herhalde.Bu konu hakkında bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum veyahut böyle bir durumla karşılaştınız mı ? Nasıl bir yol izlemeliyim...
Ekran resimlerini paylaşırmısınız.
Birde test paten yapip onlarda cikiyorsa cek gonder yorum yapalım
Ekran resimlerini paylaşırmısınız.
Birde test paten yapip onlarda cikiyorsa cek gonder yorum yapalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.