Vestel 49UD9590

K Çevrimdışı

knngks

Yeni Üye
4 May 2020
5
39
Merhabalar, ismim Kenan , İstanbulda yaşıyorum. Öncelikle herkese hayırlı , sağlıklı Ramazanlar diliyorum.
Yeni bir tv alma arifesindeyim. Şuan kullandığım tv Samsung 81 ekran , 8 yıldır kullanıyorum. Artık ekranda çizgiler çıkmaya başladığı için yeni tv arayışına girdim. Bugün Vestel 49UD9590 tv yi gördüm çok tv den anlamadığım için sizlere danışmak istedim. Tavsiye konularında 55’’ olanını gördüm. 49’’ olanı 55’’ özelikleri mi taşımaktadır. Bir de kablosuz klavyeyi bu tv de kullanabilir miyim ? Tv yi ekstra şeyle için kullanmıyorum ,yani tv ile ilgili hobim yok. Açar kanal izlerim ,sıkılırsam iptv den film açar izlerim beklentim bu aslında.

Son düzenleme:
Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47

K Çevrimdışı

knngks

Yeni Üye
4 May 2020
5
39
Hocam burda bu tv ile ilgili bir yorum mu var. Yoksa bu konuyu açmamam mı gerekiyordu ?

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Hocam burda bu tv ile ilgili bir yorum mu var. Yoksa bu konuyu açmamam mı gerekiyordu ?
TV tavsiyeleri için oraya yazarsanız daha çabuk sonuç alabilirsiniz diye yazdım, Moderatör ya da admin olmadığım için haddim değil nereye konu açıp açmayacağınızı söylemek, bir de arama butonundan ilgili model ile ilgili bilgi var mı diye bakabilirsiniz.

K Çevrimdışı

knngks

Yeni Üye
4 May 2020
5
39
TV tavsiyeleri için oraya yazarsanız daha çabuk sonuç alabilirsiniz diye yazdım, Moderatör ya da admin olmadığım için haddim değil nereye konu açıp açmayacağınızı söylemek, bir de arama butonundan ilgili model ile ilgili bilgi var mı diye bakabilirsiniz.
Est. Bilmiyordum bunu teşekkür ederim. Arama butonunda aradım ama pek birşey bulamadım. Tavsiye bölümüne de yazayım. ?

Geri
Üst Alt