Güzel günlerde kullanmanızı diliyor ve ben teşekkür ediyorum azizimMerhaba, ilk aldığım 49ud8400 IPS TV değişime gidip yerine 49ud9300 VA tv vermişlerdi, kesinlikle 8400 daha iyi idi. Neyse ki 49ud9300 de anakart arızası nedeniyle 49ua9600 IPS ile tekrar değişti. Siz de IPS seviyorsanız 49ud8400 bakın bence. Şimdiye kadar yakınlarıma 3 ad alındı, hepsi IPS çıktı ve herkes duacı. Bu konuda Ado hocamızın destekleri için tekrar tşk ediyorum.
Helal kardesim teşke tv alamadan bize böyle bir bilgilendirmeye denk gelebilseydik vestel ud8400 modeli icin resim atarmisin ıps panel oldugu söyleniyor.Arkadaşlar değerli fikirleriniz için teşekkürler keşke 9400 de ips panel olsa hemen alacaktım ama va panel olması canımı çok sıkıyor özellik olarak da çok iyi 9400 ama va panel olması işi bozuyor mağazada çektiğim 9400 resimleri
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Vestel 9400 lerde yoğun istek üzerine ips panel kullanarak tekrar üretim yaparmı sizce keşke yapsana bizde 9400 ips panel olanından alsak va panel çok berbat karşıdan bakınca çok güzel ama biraz yan taraftan bakınca görüntü bozuluyor
Bu 55Ud9400 görüntüleri
Resimler neden dikey gözüküyor forumda oysaki telefonda yatay bu resimler
49ud8500
Üstadım bende 49 UD 8400 var 27 haziran 2021 kadar garantisi devam ediyor kayseri de ikamet ediyorum bende VA panel istiyordum ips çıktı mb 130 anakartlı inan yakın olsak takasa girerdim sizinleHocam ud9300 bir tv varsa karsısına gecip izleyeceksen sorun yok. Ama benim koltuklar yan tarafta hafif aci kaybi olmasi bile görüntünun inanilmaz bozulmasi demek bu sorun vestel in degil samsung va panelin sorunu vestele lafım yok ama ıps teklonoji bence daha üstün sen son sürüm tv de ıps tercih hakkı istiyorum 9400 modeline ıps koyabilirdin onu tercih ederdik 8400 alsam onunda ne cikacagi belli değil neden aynı paraya 8 sersi tv alım.
şuan 8400 ıps tvye 9300 va panel tvmi takaslarım valla.
Kardeş mağazada inceledim de 9300 9400 lerin görüntüsü yandan bakınca solgunlaşıyor ama 8500 8450 8400 lerde de inceledim ama ni sorun göremedim yandan bakınca görüntüsü çok güzel 8400 8450 8500 lerde belkide ips panel kullanılmış olabilirHelal kardesim teşke tv alamadan bize böyle bir bilgilendirmeye denk gelebilseydik vestel ud8400 modeli icin resim atarmisin ıps panel oldugu söyleniyor.
2019 da piyasaya sürülen ürünlerin menüsü bu şekilde olacak diye biliyorumMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Adem hocam mağazada baktımda 49ud8450 model de şu menü vardı bu menü yeni versiyonmu ilkfefa gördüm görüntüsüde çok hoş keşke renklerinide turkuaz veya gökmavisi yapsalar daha göz alıcı olur
Adem hocam mağazada baktımda 49ud8450 model de şu menü vardı bu menü yeni versiyonmu ilkfefa gördüm görüntüsüde çok hoş keşke renklerinide turkuaz veya gökmavisi yapsalar daha göz alıcı olur
2019 da piyasaya sürülen ürünlerin menüsü bu şekilde olacak diye biliyorum
KardeşHelal kardesim teşke tv alamadan bize böyle bir bilgilendirmeye denk gelebilseydik vestel ud8400 modeli icin resim atarmisin ıps panel oldugu söyleniyor.
Turgay61 kardeş senin için 55 ud 8400 resimlerini çektim buyurHelal kardesim teşke tv alamadan bize böyle bir bilgilendirmeye denk gelebilseydik vestel ud8400 modeli icin resim atarmisin ıps panel oldugu söyleniyor.
hocam sen niye va panel istiyorsun avantajı nedir ben de 55ud9300 ile 55u8400 arasında kaldım?Üstadım bende 49 UD 8400 var 27 haziran 2021 kadar garantisi devam ediyor kayseri de ikamet ediyorum bende VA panel istiyordum ips çıktı mb 130 anakartlı inan yakın olsak takasa girerdim sizinle