VESTEL 49UD8460 en iyisi midir?

F Çevrimdışı

fatiih571

Yeni Üye
7 Nis 2019
9
26
Herkese merhaba;

Benim 2700tl gibi bir bütçem mevcut.Biraz araştırmalar sonucu kağıt üzerindeki değerleri karşılaştırarak bu fiyata Vestel 49UD8460 ın alabileceğim en iyi model olduğunu düşündüm.Tam alacakken bu forumla karşılaştım sizede danışmak istedim.

Farklı bir ürün tavsiye edecek olursanız;

-Tv yi 4K film indirip izlemek ve youtube dan 4k belgeseller izlemek için alıyorum.

-Smart tv olması önemli zira puhutv youtube gibi mecraları çokça kullanacağım.

-49inc üniteme tam oturuyor tercihim bu yönde oluyor dolayısıyla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adem Helvacı Ado

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Tarayıcısını kullanmayacaksan sadece netflix youtube puhu tv felan kullanacaksan smart idare eder ama fazla beklentin olmasın

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Selamlar;

Başlık ile konuya girince vereceğim ilk cevap ''DEĞİLDİR'' olacaktı lakin konu içindeki yazılarınıza bakınca durumun bütçe ile paralel olduğu kanısına vardım.

Öncelikle uyarayım ki söz konusu SMART ise, VESTEL bu konuda öncelikli tercih etmeniz gereken bir marka değildir.

Bütçeyi zorlayabilme olanağınız var mı ona göre yazayım yazımı :ok

F Çevrimdışı

fatiih571

Yeni Üye
7 Nis 2019
9
26
Bütçemi en fazla 2900 seviyelerine zorlama şansım var.Tarayıcıyı aman aman kullanacağımı sanmıyorum.Şunuda sormak istiyorum bu ürüne sonradan uygulama indirme imkanımız var mı?Bir playstore appstore gibi uygulama edinebileceğim bir topluluk bulunuyor mu?

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Bütçemi en fazla 2900 seviyelerine zorlama şansım var.Tarayıcıyı aman aman kullanacağımı sanmıyorum.Şunuda sormak istiyorum bu ürüne sonradan uygulama indirme imkanımız var mı?Bir playstore appstore gibi uygulama edinebileceğim bir topluluk bulunuyor mu?
Uygulama yüklenmiyor diye biliyorum. Alırsanız idare edersiniz yetmezse android box koyarsınız yanına. Bütçeniz yetseydi samsunga yükselmenizi önerirdim

F Çevrimdışı

fatiih571

Yeni Üye
7 Nis 2019
9
26
Eklemeyi unutmuşum;

Önceliğim 4k kalitesi.Dediğim gibi 4k film indirip izlemek için alıyorum bu teknolojiyi.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Yaklaşımınızdan anladığım kadarıyla biraz daha bilgisayarvari düşünüyorsunuz kullanım şeklini ve yine sizin için uygun bir model olmadığı yönde görüş beyan etek istiyorum.

F Çevrimdışı

fatiih571

Yeni Üye
7 Nis 2019
9
26
Uygulama yüklenmiyor diye biliyorum. Alırsanız idare edersiniz yetmezse android box koyarsınız yanına. Bütçeniz yetseydi samsunga yükselmenizi önerirdim
peki puhutv blutv gibi uygulamalar yüklü olarak mı geliyor yanlış hatırlamıyor isem bi inceleme videosunda görmüştüm bu uygulamaları

F Çevrimdışı

fatiih571

Yeni Üye
7 Nis 2019
9
26
Yaklaşımınızdan anladığım kadarıyla biraz daha bilgisayarvari düşünüyorsunuz kullanım şeklini ve yine sizin için uygun bir model olmadığı yönde görüş beyan etek istiyorum.
Aradığım uygulama sayısı 5i geçmez puhutv youtube netflix başlıcaları zaten yüklü olup olmadıklarını bilmediğimden sordum o önceki soruyu hocam.Sadece 1 kişide puhutv yi gördüm merakımdan sordum

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ben de bu tarz yaklaşanlara her zaman olduğu gibi NU7100 önermeyi veya 4K destekli bir panel ile MİBOX tarzı teknolojiye yönelmeyi düşünüyordum açıkçası.

4K destekli AWOX bir panel ile (TV deil panel diyrum zira burada biz tv özelliğini kullanmıyor olacağız) MİBOX ı eşleştirdiğimizde yine bir VESTEL fiyat bandına denk geliyor. En azından ekstradan bir android box sahibi oluyorsunuz ancak AWOX un teknolojisinden büyük beklentilerimiz de olmaması lazım. Biz onun sadece Chi Mei Optronics olan panelini kullanıyor olacağız.

gerisini MİBOX halledecek, 4K film indirin, Uygulama indirin, PUHU TV NETFLİX ve aklınıza ne geliyorsa artık :)

F Çevrimdışı

fatiih571

Yeni Üye
7 Nis 2019
9
26
Ben de bu tarz yaklaşanlara her zaman olduğu gibi NU7100 önermeyi veya 4K destekli bir panel ile MİBOX tarzı teknolojiye yönelmeyi düşünüyordum açıkçası.

4K destekli AWOX bir panel ile (TV deil panel diyrum zira burada biz tv özelliğini kullanmıyor olacağız) MİBOX ı eşleştirdiğimizde yine bir VESTEL fiyat bandına denk geliyor. En azından ekstradan bir android box sahibi oluyorsunuz ancak AWOX un teknolojisinden büyük beklentilerimiz de olmaması lazım. Biz onun sadece Chi Mei Optronics olan panelini kullanıyor olacağız.

gerisini MİBOX halledecek, 4K film indirin, Uygulama indirin, PUHU TV NETFLİX ve aklınıza ne geliyorsa artık :)
Çok güzel bir sistem fakat bunu babama kabul ettiremem sanıyorum :) tek kutuda herşeyi halletmek isteyecektir.Aradığım tek şey youtube puhutv gibi uygulamalar ve bu fiyata maksimum 4k kalitesi.Yoruyorum sizide kusura bakmayın bu arada

Geri
Üst Alt