Vestel 49ud8400 ekran daki yansıma nedir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Xiaomi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xiaomi

Aktif Üye
Puanları 43
Çözümler 0
Xiaomi
Merhaba arkadaşlar Vestel tv min sol alt tarafındaki hafif bir yansıma var el izi leke sandım iyice sildim tviyi gitmeti başka bir soruna benziyor.

IMG_20190215_000257.jpg
IMG_20190215_000234.jpg
IMG_20190215_000125.jpg

panelde tozlanma mevcut

Polarizer katmanda toz birikmesi (bulutlanma).Garanti var ise servis ücretsiz temizliyor.

Hocam tv yi 3 ay filan oldu alalı

Cihazın bulunduğu ortam önemli.ben gecen yıl aldım aynı sorun bended mevcuttu evde kendim katmanları temizledim fakat ince ve hassas işçilik istiyor zahmetli iş...

Cihazın bulunduğu ortam önemli.ben gecen yıl aldım aynı sorun bended mevcuttu evde kendim katmanları temizledim fakat ince ve hassas işçilik istiyor zahmetli iş...
Hocam Servis evdemi temizliyor yoksa servise mi gidiyor

Hocam tv kapalı iken ara ara bir den çat çıt sesler çıkarıyor galiba tv nin çerçevesinde ses geliyor

Hocam tv kapalı iken ara ara bir den çat çıt sesler çıkarıyor galiba tv nin çerçevesinde ses geliyor
Doğrudur anlık ısınma ve sogumadan dolayı dış çerçevede enleşme ve genleşme olmakta.tv nin sağlıklı çalışmasına engel değil.çok rahatsız ediyor ise servis e söyleyiniz gereğini yaparlar...

Çok sağolun hocam bilginiz ve ilginiz için hayırlı geceler

Aynı tv den bende de var sol altta bulunan siyah nokta benim tv de de var alta yakın olandan 2 nci resimde daha belirgin olandan birde bu modeller ışık sızması fazla bence

Geri
Üst Alt