Vestel 49FD7400 mini notebooktan görüntü aktarım sorunu

B Çevrimdışı

barzak

Yeni Üye
21 Ocak 2021
14
31
Merhabalar notebooktan görüntüyü tvye aktarmak icin microhdmi kablo aldım micro kısmı notebooka taktım hdmi olan kısmı TV'ye taktım notebooktaki ekran görüntüsü ya gelmiyor elimle micro kisma bastirdigimda görüntü geliyor ama notebook ekranindaki görüntü aynen yansımıyor bozuk bir goruntu geliyor elimi biraktigimda kesiliyor başka tvde denedim problem yok baska kablo ile denedim ayni acaba görüntü tv yi mi desteklemiyor buna guncel yazilim atsak sorun çözülür mü video formatını mi desteklemiyor anlamadim işin içinden cikamadim bir türlü yardimci olurmusunuz

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Görüntüdeki arızayı görsel olarak ve Notebook' unda marka modelini paylaşabilir misiniz?

B Çevrimdışı

barzak

Yeni Üye
21 Ocak 2021
14
31
Görüntüdeki arızayı görsel olarak ve Notebook' unda marka modelini paylaşabilir misiniz?
Marka model : Asus Chromebook C204MA-GJ0412 Notebook
Şuan evde değilim fotograflama yapamadim. usbtypc portuna bağlıyorum diğer kısmı TV'nin hdmı portuna bağlıyorum elimle micro portu oynattığımda görüntü gelip gidiyor başka tv de çalışıyor ama bu model tvde sanki görüntüyü desteklemiyor gibi notebook un portu bozuk olsa baska tvde calismamasi lazim kablo bozuk olsa yine çalışmaz aklıma tek gelen tvnin portunun bozuk olmasi onada tvbox takinca çalışıyor

B Çevrimdışı

barzak

Yeni Üye
21 Ocak 2021
14
31
Tv yi bilmiyorum ama hdmi versiyon uyumsuzluğu olabilir mi? Belki kablo da belkide tv de.
Muhakkak bir uyumsuzluk var tv desteklemiyor olabilir diye düşünüyorum çünkü görüntüyü kesiyor notebooktan çözünürlüğü düşürüyorum sonuç yine aynı başka bir alternatif aklıma gelmiyor bu tvnin en son güncel yazılımı hangisi acaba bilen var mı vestelin sitesinden sorgulama yapıyorum yazılım bulunamadı hatası alıyorum son guncel yazılımı bilen varsa birde onu denemek istiyorum
VESTEL smart 49FD7400
tv anakart 17MB110S
Üzerindeki versiyon V 3.26.15

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,898
Bilgisayar in görüntü bant genişliğini düşürüp öyle deneyin. 10 bit ise 8 bit yapın. 4.4.4 ise 4.2.0 .
Yada
TV nizde hdmı ayarlar kısmı varsa. HDMI portu kısmını gelişmiş yada daha farklı isim vermişse bunları açın

B Çevrimdışı

barzak

Yeni Üye
21 Ocak 2021
14
31
Bilgisayar in görüntü bant genişliğini düşürüp öyle deneyin. 10 bit ise 8 bit yapın. 4.4.4 ise 4.2.0 .
Yada
TV nizde hdmı ayarlar kısmı varsa. HDMI portu kısmını gelişmiş yada daha farklı isim vermişse bunları açın
Tamam hocam dediklerinizi deneyeceğim

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Çözünürlük kontrol etmelisiniz.
HDMI algılandığında bilgisayardan ayara bakın.
Muhtemelen kablo arızalı veya konnektörü tam oturtamadınız.

Geri
Üst Alt