H
Hasan Kurtcebe
Yeni Üye
- 31 Ağu 2021
- 15
- 38
Kontrol ettim 2,4 ghzAcaba modemin bağlantı bant genişliği 5ghz olmasın ,modemden kontrol etmekte fayda var
Kontrol ettim 2,4 ghzAcaba modemin bağlantı bant genişliği 5ghz olmasın ,modemden kontrol etmekte fayda var
Hımm, aklıma bir şey gelmiyor maalesef.Bende de var bu model ama hiç sıkıntı yaşamadım ,tek aklıma gelen tvnin wi-fi modülünde problem olması.Kontrol ettim 2,4 ghz
selamlar emmi j sürümü core yazılım olarak lazımsa bende var.Hımm, aklıma bir şey gelmiyor maalesef.Bende de var bu model ama hiç sıkıntı yaşamadım ,tek aklıma gelen tvnin wi-fi modülünde problem olması.
Bir yere yükleyip link verirsen sevinirim mertselamlar emmi j sürümü core yazılım olarak lazımsa bende var.
buyrun hocamBir yere yükleyip link verirsen sevinirim mert
Teşekkür ederim mert,bu arada şarjını kontrol etbuyrun hocam
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden deneyin bağlanacaktır.Herkese iyi akşamlar. İnternetle alakalı farklı bir sorunla geldim şimdi. Modemimi değiştirdim, şimdiki modem hem 5 hem 2,4 ghz de çalışıyor. Wifi bağlamak istediğimde ağları görüyor, 2,4 ü seçiyorum, şifreyi giriyorum ama hiç bir uyarı vermeden ve bağlanmadan kapanıyor. Wps ile bağlanıyor gibi görünüyor ama sonra tekrar kapanıyor. Nasıl çözebilirim?
Daha önce ilk kurulumdan denemiştim olmamıştı, şimdi diagnostic ten fabrika ayarlarına döndürdüm, şifreyle yine bağlanmadı ama wps den bağlayabildim. Çok teşekkürler iyi ki varsınızTv yi ilk kuruluma dönderip yeniden deneyin bağlanacaktır.
Rica ederim.Daha önce ilk kurulumdan denemiştim olmamıştı, şimdi diagnostic ten fabrika ayarlarına döndürdüm, şifreyle yine bağlanmadı ama wps den bağlayabildim. Çok teşekkürler iyi ki varsınız
Şimdi şifreyle yine bağlanmıyor, sadece wps işe yarıyorRica ederim.
WPA-PSK protokollerinde uyumsuzluk olabilir. WPS ile bağlayabiliyorsanız sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sonuçta wps ile bir kez bağladıktan sonra şifreyle bağlanmışsınız gibi profil kaydedilir. Sürekli bağlan-kes yapmayacaksanız herhangi bir sıkıntı çıkarmaz.Daha önce ilk kurulumdan denemiştim olmamıştı. Bu kez diagnostic ten fabrika ayarlarına döndürdüm. Şifreyle yine bağlanmadı ama wps den bağlayabildim. Çok teşekkürler iyi ki varsınız
Şimdi şifreyle yine bağlanmıyor, sadece wps işe yarıyor
Tv yi kapatınca tekrar açıldığında bağlanmıyor, ağ ayarlarından bağlan deyince kayıtlı profike bağlanıyor diyor ama bağlanmadan o pencere kapanıyor, tekrar bağlanmak yine wps ile oluyor.WPA-PSK protokollerinde uyumsuzluk olabilir. WPS ile bağlayabiliyorsanız sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sonuçta wps ile bir kez bağladıktan sonra şifreyle bağlanmışsınız gibi profil kaydedilir. Sürekli bağlan-kes yapmayacaksanız herhangi bir sıkıntı çıkarmaz.