vestel 43UA9800 model tv menü sorunu

P Çevrimdışı

pilotosman 

Yeni Üye
20 Eki 2021
9
39
heskese selam. yeni aldığım vestel 43ua9800 model tv de yaşadığım sorun vesilesi ile foruma yeni katıldım. sorunum şöyle. ayar menülerinde bazı ayarlar kapalı. yani müdahale edilemiyor. örneyin kanal taşım, ses ile ilgili bazı ayarlar, ekolayzır yada kullanıcı modlarını seçemiyoruz mesela ses ayarlarında. bunları nasıl aktive edebilirim. şimdiden teşekkürler.

P Çevrimdışı

pilotosman 

Yeni Üye
20 Eki 2021
9
39
hocam özürdilerim. forum kullanıcısı olarak acemiyim. bahsettiğiniz TKGS ayarını menü içeriklerinde yerini bulamadım. tv vestel 43ua9800 android tv. kurulum şekli standart olarak kurdum. böylece kanal taşıma vs. açıldı. bahsettiğiniz TKGS ayarına hangi yolla ulaşabilirim. ses menüsü içinde de yok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
hocam özürdilerim. forum kullanıcısı olarak acemiyim. bahsettiğiniz TKGS ayarını menü içeriklerinde yerini bulamadım. tv vestel 43ua9800 android tv. kurulum şekli standart olarak kurdum. böylece kanal taşıma vs. açıldı. bahsettiğiniz TKGS ayarına hangi yolla ulaşabilirim. ses menüsü içinde de yok
O "ayar" içinde vardır ,veya "kurulum" ,veya "arama" içindedir ama sevgili fiko yazmış zaten oynarken "menü --->gelişmiş seçenekler" diye :ok

P Çevrimdışı

pilotosman 

Yeni Üye
20 Eki 2021
9
39
O "ayar" içinde vardır ,veya "kurulum" ,veya "arama" içindedir ama sevgili fiko yazmış zaten oynarken "menü --->gelişmiş seçenekler" diye :ok
bahsetiğiniz her başlığı dolaştım fakat genede raslayamadım. şöyle bir ayrıntı vereyim hocam. menü......gelişmiş seçenekler içerisindeki en başta olan kurulum btonuna da basılmıyor. aktif deyil yani. belkide bu tkgs zımbırtısı onun içindedir
Tam olarak yerini bilmiyorum sevgili pilotosman,benim tvler farklı ama kurulum içinde olabilir büyük ihtimalle,ki mutlaka vardır tkgs :ok
bu tkgs nin açılımı nedir sayın hocam. belki o şekşlde bir mantık yürüterek devam edebilirim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
bahsetiğiniz her başlığı dolaştım fakat genede raslayamadım. şöyle bir ayrıntı vereyim hocam. menü......gelişmiş seçenekler içerisindeki en başta olan kurulum btonuna da basılmıyor. aktif deyil yani. belkide bu tkgs zımbırtısı onun içindedir
Büyük ihtimalle yarın ya sevgili F fikoloji veya sevgili hasari hasari bu konuda yardımcı olurlar,mutlaka vardır da yeri nerededir bilemiyorum doğrusu :ok

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803

bu tkgs nin açılımı nedir sayın hocam. belki o şekşlde bir mantık yürüterek devam edebilirim
Gelişmiş ayarlar/ Tercihler/ Tkgs ses ayarları da tercihlerde ses için öncelikle '' Kullanıcı'' Seçilecek sonra alt menüler açılır.

Geri
Üst Alt