T Çevrimdışı tridinebandim Yeni Üye 29 Ara 2019 9 40 9 Ara 2020 #15 hocam baya baya hareket ediyor ama ya
F Çevrimdışı fikoloji Süper Üye 13 Eki 2018 16,633 9 Ara 2020 #16 tridinebandim' Alıntı: hocam baya baya hareket ediyor ama ya Genişletmek için tıkla ... Kendi kendine etmiyir heralde dimi ? Sen elinle bakınca esniyor bunu kast ediyorsunuz dimi ? Normaldir esneme payı var model, panel, çerçeve yapısına göre değişkenlik olabilir.
tridinebandim' Alıntı: hocam baya baya hareket ediyor ama ya Genişletmek için tıkla ... Kendi kendine etmiyir heralde dimi ? Sen elinle bakınca esniyor bunu kast ediyorsunuz dimi ? Normaldir esneme payı var model, panel, çerçeve yapısına göre değişkenlik olabilir.
T Çevrimdışı tridinebandim Yeni Üye 29 Ara 2019 9 40 9 Ara 2020 #17 televizyonu sağa sola çevirirken panel üst tarafı hareket ediyor
F Çevrimdışı fikoloji Süper Üye 13 Eki 2018 16,633 9 Ara 2020 #18 tridinebandim' Alıntı: televizyonu sağa sola çevirirken panel üst tarafı hareket ediyor Genişletmek için tıkla ... Biz yorumunuzu yaptık hala şüpheniz varsa servise başvurunuz
tridinebandim' Alıntı: televizyonu sağa sola çevirirken panel üst tarafı hareket ediyor Genişletmek için tıkla ... Biz yorumunuzu yaptık hala şüpheniz varsa servise başvurunuz