H Çevrimdışı huxley Yeni Üye 6 Ocak 2025 23 40 Cumartesi saat 17:46'de #1 Merhaba ürün orijinal kart değişikliği yok stand-by ışığı sürekli yanıp sönüyor ürün Android yardımlarınız rica olunur
Merhaba ürün orijinal kart değişikliği yok stand-by ışığı sürekli yanıp sönüyor ürün Android yardımlarınız rica olunur
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 22,117 Cumartesi saat 18:54'de #2 Verdiğim yazılımı dene sonu bildir.
H Çevrimdışı huxley Yeni Üye 6 Ocak 2025 23 40 Pazartesi saat 12:06'de #3 Sota' Alıntı: Verdiğim yazılımı dene sonu bildir. Genişletmek için tıkla ... Merhaba yazılım cihazı ayağa kaldırdı ama uydu yok maalesef
Sota' Alıntı: Verdiğim yazılımı dene sonu bildir. Genişletmek için tıkla ... Merhaba yazılım cihazı ayağa kaldırdı ama uydu yok maalesef
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 22,117 Pazartesi saat 12:25'de #4 huxley' Alıntı: Merhaba yazılım cihazı ayağa kaldırdı ama uydu yok maalesef Genişletmek için tıkla ... Başka yazılım verdim.
huxley' Alıntı: Merhaba yazılım cihazı ayağa kaldırdı ama uydu yok maalesef Genişletmek için tıkla ... Başka yazılım verdim.
H Çevrimdışı huxley Yeni Üye 6 Ocak 2025 23 40 Pazartesi saat 18:21'de #5 Sota' Alıntı: Başka yazılım verdim. Genişletmek için tıkla ... Merhaba o yazılımı da indirdim kurdum ama maalesef uydu yok yine Sota' Alıntı: Başka yazılım verdim. Genişletmek için tıkla ... Merhaba ürünü isimsiz uydu olarak manuel tarama yaptırdım daha sonra Tkgs olarak tarattım sorun giderildi emeğinize sağlık çok teşekkür ederim Son düzenleme: Pazartesi saat 18:45'de
Sota' Alıntı: Başka yazılım verdim. Genişletmek için tıkla ... Merhaba o yazılımı da indirdim kurdum ama maalesef uydu yok yine Sota' Alıntı: Başka yazılım verdim. Genişletmek için tıkla ... Merhaba ürünü isimsiz uydu olarak manuel tarama yaptırdım daha sonra Tkgs olarak tarattım sorun giderildi emeğinize sağlık çok teşekkür ederim